INVENTAARIOPOISTOT JOPA - 60 % INVENTAARIOPOISTOT JOPA - 60 %
 
TEE LÖYTÖJÄ!
 
Inventaariopoistot iskivät verkkokauppaan! Löydä nyt verkosta paljon tuotteita hurjilla alennuksilla jopa - 60 % - nyt on aika hankkia varusteet urheiluun ja vapaa-aikaan!
 
 
 
 

Nyt myös ylimääräinen -20 % alennus Last Chancen valikoimista!
Käytä koodia LASTCHANCE20

 

  • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa ´Miesten shortsit ja caprit´
  • Koko
  • Väri
  • Merkki
  • Poista valinnat
  • Näytä tuotteet (80)
80 tuotetta

Miesten shortsit

Shortsit ovat monessa urheilulajissa vakiovaruste. Esimerkiksi pallopelejä pelatessa ne ovat erinomaiset housut ja toimivat monessa lajissa myös peliasun alaosana. Toisaalta miesten shortsit sopivat hyvin myös salille, kesähelteelle ja kotona hengailuun, eli ne ovat varsin monipuolinen vaate. Kannattaa kuitenkin pohtia käyttötarkoitusta shortseja hankkiessa. Materiaaleja sekä pituuksia ja malleja on miesten shortseissa paljon erilaisia ja ne on tarkoitettu erilaisiin aktiviteetteihin. Valitsemalla omaan käyttötarkoitukseesi sopivat shortsit saat varmasti mieleisesi vaatetuksen. Muistathan myös, että kylmemmällä säällä voi urheilushortsien alle pukea paksummat trikoot, joiden kanssa shortsit ovat toimiva vaate myös pakkasen puolelle mentäessä.

Valikoimastamme löytyy paljon miesten urheiluun sekä vapaa-ajalle sopivia Niken sekä Puman shortseja. Kesäiseen ulkoiluun ja vaikka pidemmillekin retkille sopivat taas esimerkiksi McKinleyn miesten shortsit. Siistimpiä suoria shortseja vapaa-ajalle ja golfiin on tarjolla Peak Performancen valikoimassa. Jos etsit rantashortseja, kannattaa perehtyä myös miesten uimashortsien valikoimaan.

Kun oikeanlaiset miesten shortsit ovat löytyneet, muistathan tarkistaa myös muut lajiisi liittyvät vaatteet ja varusteet kuntoon. Jos taas olet löytänyt ne oikeat kesäshortsit, tsekkaa ihmeessä myös kenkävalikoimamme ja t-paidat, joiden avulla päivität kesän vaatepaketin sellaiseen tilanteeseen, jossa voit pyhittää vapaapäivät pelkästään nauttimalla suvesta.