Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätNaisten uimapuvut

Vesipeto vai auringonpalvoja? Olitpa kumpi tahansa, naisten uimapuku ehdoton hankinta kesän rantaseikkailuihin ja uimahalliin. Hyvä naisten uimapuku kestää käyttöä ja istuu saumattomasti omiin mittoihin ja muotoihin. Uimapuku on varsinkin aktiivisille uimareille ja kilpauimareille usein bikineitä tukevampi ja mukavampi valinta. Naisten uimapuku ei ole enää vanhanaikainen valinta, sillä bikinien tavoin myös uimapuvuista löytyy nykyisin runsaasti tyylikkäitä leikkauksia, värejä ja kuoseja. Auringonpalvojalle tyyli ja mukavuus ovat tärkeimmät valintakriteerit, mutta aktiivinen uinnin harrastaja valitsee uimapuvun sen suorituskyvyn mukaan. Itselle sopivaa uima-asua valitessa onkin tärkeää huomioida, millaiseen käyttöön uimapuku tulee. Mitä enemmän vietät aikaa altaassa, sitä enemmän sinun tulee kiinnittää huomioita materiaaliin ja uimapuvun yksityiskohtiin.

Etsitpä uimapukua sitten kilpauintiin tai rantaoleiluun, kiinnitä aina huomiota oikeaan kokoon ja istuvuuteen. Jos olet vartalotyypiltäsi muodokkaampi, valitse suoralla miehustalla varusteltu naisten uimapuku. Saatavilla on myös uimapukuja, joiden miehusta tai vatsaosa on kevyesti tuettu. Uimapuku ei saa puristaa kainaloista tai haaroista, mutta sen tulee olla kuivana riittävän napakka. Jokainen uimapuku venyy aavistuksen kastuessaan ja käytössä. Kuntouimari voi valita paksumman uimapuvun, mutta kilpakäyttöön kannattaa valita hieman joustavampi ja ohuempi uimapuku. Ohuempi kangas vähentää veden vastusta, joten on siksi sukkelampi valinta. Kilpauimareiden kannattaa myös kiinnittää huomioita uimapuvun selkäosaan. U-mallinen selkäosa sopii hyvin auringonpalvontaan, mutta uidessa sen olkaimet pysyvät huonosti paikallaan. Kilpa- ja aktiivikäyttöön kannattaa valita X-mallisella selkäosalla varusteltu malli, joka pysyy napakasti paikallaan vauhdikkaassakin menossa.

Millainen naisten uimapuku sinulla on mielessä? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki laadukkaat ja kauniit naisten uimapuvut uintiin ja rannalle. Etsitpä sitten sporttisempaa mallia tai trendikkäästi leikattua uimapukua, meiltä löydät paljon vaihtoehtoja. Naisten adidas-uimapuku tai naisten Speedo-uimapuku – valikoimastamme löydät kaikki tunnetut huippumerkit. Kattavasta valikoimasta löydät klassisten uimapukujen lisäksi aina ajankohtaisimmat tyylit, värit ja kuosit. Sinun käyttöösi parhaiten soveltuvan uimapuvun valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa naisten uimapuku netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet vesiurheiluun – katso esimerkiksi uimalasit, uimakengät ja uimalakit.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.