Sisältöön

Kävelykengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Kävelykengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Merrell Moab Speed 2 Gtx W - naisten kävelykengät, Merrell Siren 4 Gtx W - naisten kävelykengät ja Halti Felis Low DX W - naisten kävelykengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Merrell.

Edullisin tuote kategoriassa on Halti Felis Low Dx Jr - nuorten kävelykengät, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 230.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko kävelykengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kävelykengät -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 230.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 94 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kävelykengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Merrell Moab Speed 2 Gtx W - naisten kävelykengät, Merrell Siren 4 Gtx W - naisten kävelykengät ja Halti Felis Low DX W - naisten kävelykengät sekä suosituin merkki on Merrell.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kävelykengät

4.47/5

Perustuu 285 arvosteluun