Sisältöön

Kumisaappaat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Kumisaappaat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Crocs Classic Boot - kumisaappaat, McKINLEY Rock Jr - kumisaappaat ja Viking Seilas - kumisaappaat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Crocs.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Bilko III Jr - nuorten kumisaappaat, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 69.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko kumisaappaat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kumisaappaat -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kumisaappaat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Crocs Classic Boot - kumisaappaat, McKINLEY Rock Jr - kumisaappaat ja Viking Seilas - kumisaappaat sekä suosituin merkki on Crocs.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kumisaappaat

4.71/5

Perustuu 24 arvosteluun