Sisältöön

Kumisaappaat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kumisaappaat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Kumisaappaat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Kumisaappaat ja muut Ulkoilukengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Kumisaappaat verkkokaupassamme ovat Kamik Chloe Lo W - naisten kumisaappaat, Crocs Handle it Rainboot Jr - lasten kumisaappaat ja Crocs Crocband Short Jaunt W - naisten kumisaappaat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kamik.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Bilko III Jr - nuorten kumisaappaat, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 74.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko kumisaappaat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Kumisaappaat-kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 74.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kumisaappaat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kamik Chloe Lo W - naisten kumisaappaat, Crocs Handle it Rainboot Jr - lasten kumisaappaat ja Crocs Crocband Short Jaunt W - naisten kumisaappaat sekä suosituin merkki on Kamik.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: kumisaappaat

  4.54/5

  Perustuu 35 arvosteluun