Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Nastakengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (24)
  24 / 24 tuotetta

  Nastakengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Nastakengät ja muut Ulkoilukengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Nastakengät verkkokaupassamme ovat Sarva Xante M - miesten nastakengät, Icebug Metro2 M BUGrip - miesten nastakengät ja Icebug Metro2 W BUGrip - naisten nastakengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Sarva.

  Edullisin tuote kategoriassa on Halti Ligo Mid DX Spike Reflective M - miesten nastakengät, jonka hinta on 119.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 119.00 € - 190.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko nastakengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Nastakengät-kategorian tuotteet saat hintaan 119.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 190.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 26 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat nastakengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Sarva Xante M - miesten nastakengät, Icebug Metro2 M BUGrip - miesten nastakengät ja Icebug Metro2 W BUGrip - naisten nastakengät sekä suosituin merkki on Sarva.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: nastakengät

  4.49/5

  Perustuu 194 arvosteluun