Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiNastakengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Nastakengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Icebug NewRun W BUGrip - naisten nastakengät, Icebug Moss4 W BUGrip - naisten nastakengät ja Icebug NewRun M BUGrip - miesten nastakengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Icebug.

Edullisin tuote kategoriassa on Halti Lynx low DX W spike kenkä - naisten nastakengät, jonka hinta on 59.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 99.90 € - 250.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko nastakengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat nastakengät -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 250.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 37 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat nastakengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Icebug NewRun W BUGrip - naisten nastakengät, Icebug Moss4 W BUGrip - naisten nastakengät ja Icebug NewRun M BUGrip - miesten nastakengät sekä suosituin merkki on Icebug.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: nastakengät

4.59/5

Perustuu 218 arvosteluun