Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Nastakengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (34)
  34 / 34 tuotetta
  1 väri
  Salomon
  Spikecross 5 GTX - nastakengät
  159,00 €
  129,00 €

  Nastakengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Nastakengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX - Naisten nastajuoksukengät - naisten nastakengät, Halti Lynx Mid DX Spike - nastakengät ja Icebug Muurame3 W BUGrip - naisten nastakengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Asics.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Gospike Aqx - miesten nastakengät, jonka hinta on 69.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 79.90 € - 180.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko nastakengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat nastakengät -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 180.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 34 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat nastakengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX - Naisten nastajuoksukengät - naisten nastakengät, Halti Lynx Mid DX Spike - nastakengät ja Icebug Muurame3 W BUGrip - naisten nastakengät sekä suosituin merkki on Asics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: nastakengät

  4.58/5

  Perustuu 172 arvosteluun