Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetTalvikengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Talvikengät
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (34)
  34 / 34 tuotetta

  Talvikengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Talvikengät ja muut Ulkoilukengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Talvikengät verkkokaupassamme ovat Vans Filmore Hi Vansguard Yt - nuorten talvikengät, Timberland Paninara Collarless 6" WP - naisten talvikengät ja Sorel Explorer II Joan Faux Fur WP W - naisten talvikengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Vans.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Lomas II Jr - nuorten talvikengät, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 220.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko talvikengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Talvikengät-kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 220.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 91 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat talvikengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vans Filmore Hi Vansguard Yt - nuorten talvikengät, Timberland Paninara Collarless 6" WP - naisten talvikengät ja Sorel Explorer II Joan Faux Fur WP W - naisten talvikengät sekä suosituin merkki on Vans.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: talvikengät

  4.45/5

  Perustuu 362 arvosteluun