Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Talvikengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (74)
  74 / 74 tuotetta

  Talvikengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Talvikengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Lynx Mid DX Spike - talvikengät, Icebug Muurame3 W BUGrip - naisten talvikengät ja Icebug Adak Michelin Wic Woolpower W - naisten talvikengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Stavanger Tpr. - talvikengät, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 269.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko talvikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat talvikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 269.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 74 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat talvikengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Lynx Mid DX Spike - talvikengät, Icebug Muurame3 W BUGrip - naisten talvikengät ja Icebug Adak Michelin Wic Woolpower W - naisten talvikengät sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: talvikengät

  4.53/5

  Perustuu 269 arvosteluun