Sisältöön

Talvikengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Talvikengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Lynx Mid DX Spike W - naisten talvikengät, Merrell Moab Fst 3 Thermo Mid Wp W - naisten talvikengät ja Merrell Vego Thermo Mid LTR WTPF Ice+ W - naisten talvikengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Snowstar III AQX Jr - talvikengät, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko talvikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat talvikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 62 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat talvikengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Lynx Mid DX Spike W - naisten talvikengät, Merrell Moab Fst 3 Thermo Mid Wp W - naisten talvikengät ja Merrell Vego Thermo Mid LTR WTPF Ice+ W - naisten talvikengät sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: talvikengät

4.53/5

Perustuu 331 arvosteluun