Sisältöön

Alusasut

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Alusasut
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (55)
  55 / 55 tuotetta
  Hinta verkossa
  2 väriä
  Kari Traa
  Butterfly H/Z W
  59.00 €
  29.90 €
  2 väriä
  Kari Traa
  Smekker LS
  89.00 €
  2 väriä
  Kari Traa
  Rose H/Z
  99.00 €

  Alusasut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Alusasut ja muut Ulkoiluvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Alusasut verkkokaupassamme ovat Halti Avion JR setti, Halti Avion windy light M LS paita ja Halti Free Recy Seamless W LS paita. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

  Edullisin tuote kategoriassa on Craft Core Dry Baselayer Set Jr, jonka hinta on 35.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 115.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko alusasut maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Alusasut-kategorian tuotteet saat hintaan 35.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 115.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 39 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat alusasut?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Avion JR setti, Halti Avion windy light M LS paita ja Halti Free Recy Seamless W LS paita sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: alusasut

  4.43/5

  Perustuu 286 arvosteluun