Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Alusasut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (61)
  61 / 61 tuotetta

  Alusasut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Alusasut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Avion M setti, Halti Avion W setti ja Devold Multi Sport Merino 190 Set W. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Dustin Undershirt Jr, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 16.90 € - 119.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko alusasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat alusasut -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 119.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 61 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat alusasut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Avion M setti, Halti Avion W setti ja Devold Multi Sport Merino 190 Set W sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: alusasut

  4.42/5

  Perustuu 557 arvosteluun