Sisältöön

Hameet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hameet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Reissu Stretch Skort W+, Luhta Hopiala Skort W ja Halti Pallas Lite X-stretch Skort W. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

Edullisin tuote kategoriassa on Icepeak Bedra skirt W, jonka hinta on 25.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 44.90 € - 149.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hameet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hameet -kategorian tuotteet saat hintaan 25.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hameet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Reissu Stretch Skort W+, Luhta Hopiala Skort W ja Halti Pallas Lite X-stretch Skort W sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hameet

4.68/5

Perustuu 22 arvosteluun