Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hameet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (12)
  12 / 12 tuotetta

  Hameet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hameet ja muut Ulkoiluvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Hameet verkkokaupassamme ovat Musto Evo Uv Fd Skort W, McKINLEY Carly II Skirt W ja Halti Pallas X-stretch Skort W. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Musto.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Carly II Skirt W, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 44.90 € - 89.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hameet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Hameet-kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hameet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Musto Evo Uv Fd Skort W, McKINLEY Carly II Skirt W ja Halti Pallas X-stretch Skort W sekä suosituin merkki on Musto.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hameet

  4.33/5

  Perustuu 15 arvosteluun