Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Hameet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hameet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Luhta Hopiala Skort W, Halti Reissu Stretch Skort W+ ja Luhta Hopiala Skort W. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Luhta.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Alany Dress W, jonka hinta on 20.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 32.00 € - 149.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hameet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hameet -kategorian tuotteet saat hintaan 20.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hameet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Luhta Hopiala Skort W, Halti Reissu Stretch Skort W+ ja Luhta Hopiala Skort W sekä suosituin merkki on Luhta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hameet

4.68/5

Perustuu 22 arvosteluun