Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Kuorihousut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Kuorihousut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Musto M BR2 Offshore Trs 2.0 - miesten kuorihousut, Haglöfs Astral GTX Pants Men - miesten kuorihousut ja Haglöfs Astral GTX Pants Women Long - naisten kuorihousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Musto.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Stay Dry Pants Jr - nuorten kuorihousut, jonka hinta on 34.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 650.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko kuorihousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kuorihousut -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 650.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 104 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kuorihousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Musto M BR2 Offshore Trs 2.0 - miesten kuorihousut, Haglöfs Astral GTX Pants Men - miesten kuorihousut ja Haglöfs Astral GTX Pants Women Long - naisten kuorihousut sekä suosituin merkki on Musto.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kuorihousut

4.43/5

Perustuu 153 arvosteluun