Sisältöön

Kuoritakit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Kuoritakit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Helly Hansen Aden Long Jacket W - naisten kuoritakki, Helly Hansen Crew Hooded Jacket 2.0 W - naisten kuoritakki ja Haglöfs Astral GTX Jacket Women - naisten kuoritakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Helly Hansen.

Edullisin tuote kategoriassa on Didriksons Droppen Jacket Kids - lasten kuoritakki, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 499.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko kuoritakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kuoritakit -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 499.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 232 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kuoritakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Aden Long Jacket W - naisten kuoritakki, Helly Hansen Crew Hooded Jacket 2.0 W - naisten kuoritakki ja Haglöfs Astral GTX Jacket Women - naisten kuoritakki sekä suosituin merkki on Helly Hansen.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kuoritakit

4.62/5

Perustuu 981 arvosteluun