Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Kuoritakit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Kuoritakit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Helly Hansen Crew Hooded Jacket W - naisten kuoritakki, Rukka Paljakka GTX Jacket W D-fit - naisten kuoritakki ja Helly Hansen Crew Midlayer Jacket M - miesten kuoritakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Helly Hansen.

Edullisin tuote kategoriassa on Icepeak Kaarst jacket Jr - nuorten kuoritakki, jonka hinta on 64.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 64.90 € - 499.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko kuoritakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kuoritakit -kategorian tuotteet saat hintaan 64.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 499.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 206 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kuoritakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Crew Hooded Jacket W - naisten kuoritakki, Rukka Paljakka GTX Jacket W D-fit - naisten kuoritakki ja Helly Hansen Crew Midlayer Jacket M - miesten kuoritakki sekä suosituin merkki on Helly Hansen.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kuoritakit

4.61/5

Perustuu 978 arvosteluun