Sisältöön

Ulkoilushortsit ja caprit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Ulkoilushortsit ja caprit
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (60)
  60 / 60 tuotetta

  Ulkoilushortsit ja caprit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Ulkoilushortsit ja caprit ja muut Ulkoiluvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Ulkoilushortsit ja caprit verkkokaupassamme ovat McKINLEY Ivy Capri W - caprit, McKINLEY Holly Shorts W - shortsit ja Haglöfs Morän Shorts M - shortsit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

  Edullisin tuote kategoriassa on Kari Traa Kari Shorts W - collegeshortsit, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 149.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko ulkoilushortsit ja caprit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Ulkoilushortsit ja caprit-kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 40 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat ulkoilushortsit ja caprit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Ivy Capri W - caprit, McKINLEY Holly Shorts W - shortsit ja Haglöfs Morän Shorts M - shortsit sekä suosituin merkki on McKINLEY.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: ulkoilushortsit ja caprit

  4.44/5

  Perustuu 102 arvosteluun