Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Ulkoilushortsit ja caprit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (47)
  47 / 47 tuotetta

  Ulkoilushortsit ja caprit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Ulkoilushortsit ja caprit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Camp Capri W - caprit, Peak Performance M Stretch Trek Shorts. - shortsit ja Halti Pallas X-Stretch Lite shorts M - shortsit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

  Edullisin tuote kategoriassa on Kari Traa Kari Shorts - collegeshortsit, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 179.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko ulkoilushortsit ja caprit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat ulkoilushortsit ja caprit -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 179.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 47 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat ulkoilushortsit ja caprit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Camp Capri W - caprit, Peak Performance M Stretch Trek Shorts. - shortsit ja Halti Pallas X-Stretch Lite shorts M - shortsit sekä suosituin merkki on McKINLEY.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: ulkoilushortsit ja caprit

  4.5/5

  Perustuu 127 arvosteluun