Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Ulkoilutrikoot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Ulkoilutrikoot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Röhnisch Thermal Tights - ulkoilutrikoo, Energetics Energy Winter W Tights - ulkoilutrikoo ja Odlo Essential Warm Tights W - ulkoilutrikoo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Röhnisch.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Energy Winter W Tights - ulkoilutrikoo, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 139.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko ulkoilutrikoot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat ulkoilutrikoot -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 139.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 31 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat ulkoilutrikoot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Thermal Tights - ulkoilutrikoo, Energetics Energy Winter W Tights - ulkoilutrikoo ja Odlo Essential Warm Tights W - ulkoilutrikoo sekä suosituin merkki on Röhnisch.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: ulkoilutrikoot

4.63/5

Perustuu 75 arvosteluun