Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaelluspaidat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (149)
  149 / 149 tuotetta

  Vaelluspaidat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Vaelluspaidat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Helly Hansen Daybreaker FZ Fleece M - miesten vaelluspaita, Helly Hansen W Daybreaker Fleece Jacket. - naisten vaelluspaita ja Röhnisch Phoebe Pile Jacket. - naisten vaelluspaita. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Helly Hansen.

  Edullisin tuote kategoriassa on Icepeak Kaub Jr T-shirt - nuorten vaelluspaita, jonka hinta on 16.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 16.90 € - 179.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko vaelluspaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat vaelluspaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 179.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 149 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaelluspaidat -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Daybreaker FZ Fleece M - miesten vaelluspaita, Helly Hansen W Daybreaker Fleece Jacket. - naisten vaelluspaita ja Röhnisch Phoebe Pile Jacket. - naisten vaelluspaita sekä suosituin merkki on Helly Hansen.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: vaelluspaidat

  4.44/5

  Perustuu 326 arvosteluun