Sisältöön

Vaelluspaidat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Vaelluspaidat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Helly Hansen Daybreaker Fleece Jacket W - naisten vaelluspaita, Rukka Vihola Fleece Unisex - vaelluspaita ja Columbia Fast Trek™ II Full Zip Fleece M - miesten vaelluspaita. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Helly Hansen.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Zorma III G - nuorten vaelluspaita, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 209.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko vaelluspaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat vaelluspaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 209.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 209 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat vaelluspaidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Daybreaker Fleece Jacket W - naisten vaelluspaita, Rukka Vihola Fleece Unisex - vaelluspaita ja Columbia Fast Trek™ II Full Zip Fleece M - miesten vaelluspaita sekä suosituin merkki on Helly Hansen.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: vaelluspaidat

4.49/5

Perustuu 381 arvosteluun