Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaellussukat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (46)
  46 / 46 tuotetta
  1 väri
  McKINLEY
  Xc Fin Sukka - vaellussukat
  14,90 €
  9,90 €
  30 pv alin hinta: 9,90 €
  Hinta verkossa
  10 väriä
  McKINLEY
  Magis Socks - vaellussukat
  9,90 €
  5,90 €
  30 pv alin hinta: 5,90 €
  2 väriä
  McKINLEY
  Villapohjasukat 2-Pr pack - vaellussukat
  19,90 €
  12,90 €
  30 pv alin hinta: 12,90 €
  Hinta verkossa
  2 väriä
  McKINLEY
  Socky Iii J Sukat - nuorten vaellussukat
  9,90 €
  6,90 €
  30 pv alin hinta: 6,90 €

  Vaellussukat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellussukat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bridgedale Everyday Ultralight sock W - naisten vaellussukat, Bridgedale Trail Run Ultralight Coolmax Low M - miesten vaellussukat ja Bridgedale Trail Run Ultralight Coolmax Low W - naisten vaellussukat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bridgedale.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Magis Socks - vaellussukat, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 6.90 € - 71.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko vaellussukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat vaellussukat -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 71.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 46 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaellussukat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bridgedale Everyday Ultralight sock W - naisten vaellussukat, Bridgedale Trail Run Ultralight Coolmax Low M - miesten vaellussukat ja Bridgedale Trail Run Ultralight Coolmax Low W - naisten vaellussukat sekä suosituin merkki on Bridgedale.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: vaellussukat

  4.55/5

  Perustuu 204 arvosteluun