Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetVaellussukat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaellussukat
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (42)
  42 / 42 tuotetta

  Vaellussukat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellussukat ja muut Vaellusvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Vaellussukat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Villapohjasukat - vaellussukat, Halti Vaellussukat ja Devold Daily Medium Socks 3pr - miesten vaellussukat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Villapohjasukat - vaellussukat, jonka hinta on 6.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 6.90 € - 64.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko vaellussukat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Vaellussukat-kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 64.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 44 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaellussukat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Villapohjasukat - vaellussukat, Halti Vaellussukat ja Devold Daily Medium Socks 3pr - miesten vaellussukat sekä suosituin merkki on McKINLEY.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: vaellussukat

  4.46/5

  Perustuu 169 arvosteluun