Sisältöön

Vaellustakit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellustakit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Helly Hansen Aden Long Jacket W - naisten vaellustakki, Helly Hansen Crew Hooded Jacket 2.0 W - naisten vaellustakki ja Haglöfs Astral GTX Jacket Women - naisten vaellustakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Helly Hansen.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Skeena Hybrid Jacket M - miesten vaellustakki, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 449.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko vaellustakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat vaellustakit -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 449.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 322 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat vaellustakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Aden Long Jacket W - naisten vaellustakki, Helly Hansen Crew Hooded Jacket 2.0 W - naisten vaellustakki ja Haglöfs Astral GTX Jacket Women - naisten vaellustakki sekä suosituin merkki on Helly Hansen.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: vaellustakit

4.59/5

Perustuu 1182 arvosteluun