Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaellusvarusteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (77)
  77 / 77 tuotetta

  Vaellusvarusteet kategoriat

  Vaellusvarusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellusvarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Sea To Summit Karabiinit tavaroiden kiinnitykseen, 3 kpl, Lundhags Vassu Retkiluistelusauvat ja McKINLEY Sadesuoja S repulle rinkalle. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Sea To Summit.

  Edullisin tuote kategoriassa on Nevercold Varpaanlämmitin, jonka hinta on 2.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 129.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko vaellusvarusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat vaellusvarusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 2.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 77 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaellusvarusteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Sea To Summit Karabiinit tavaroiden kiinnitykseen, 3 kpl, Lundhags Vassu Retkiluistelusauvat ja McKINLEY Sadesuoja S repulle rinkalle sekä suosituin merkki on Sea To Summit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: vaellusvarusteet

  4.38/5

  Perustuu 32 arvosteluun