Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetVaellusvarusteet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaellusvarusteet
 • Väri
 • Merkki
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (80)
  80 / 80 tuotetta

  Vaellusvarusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellusvarusteet ja muut Vaellus-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Vaellusvarusteet verkkokaupassamme ovat Sea To Summit Travellight-lompakko RFID-suojauksella, Silva Cross Trail 5 Ultra otsalamppu ja Energetics Shaker 0.6l juomapullo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Sea To Summit.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Sadeponcho, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 179.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko vaellusvarusteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Vaellusvarusteet-kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 179.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 48 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaellusvarusteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Sea To Summit Travellight-lompakko RFID-suojauksella, Silva Cross Trail 5 Ultra otsalamppu ja Energetics Shaker 0.6l juomapullo sekä suosituin merkki on Sea To Summit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: vaellusvarusteet

  4.19/5

  Perustuu 32 arvosteluun