Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Vaellusvarusteet kategoriat

Vaellusvarusteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellusvarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CamelBak Eddy + 0,6l Tritan Juomapullo, CamelBak Podium 0,7l Juomapullo ja McKINLEY Tritan 0,75l pullo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CamelBak.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Sadeponcho, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 6.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko vaellusvarusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat vaellusvarusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 63 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat vaellusvarusteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Eddy + 0,6l Tritan Juomapullo, CamelBak Podium 0,7l Juomapullo ja McKINLEY Tritan 0,75l pullo sekä suosituin merkki on CamelBak.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: vaellusvarusteet

4.45/5

Perustuu 33 arvosteluun