Sisältöön
-20% kaikista vaatteista Plussa-kortilla! Kaikki vaatteet -20% Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20

Lisäale plussakortilla – kaikki vaatteet -20 %, myös tarjoushinnoista!

Saat nyt koodilla PLUSSA20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme vaatteista – myös tarjoushinnoista! Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa su 21.7. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkituotteesi kesään sekä tulevaan syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSETMakuupussit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Makuupussit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Trekker R 0 I 195l - makuupussi, Haglöfs Moonlite +7 - makuupussi ja Haglöfs Moonlite -1 - makuupussi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Jr Active 10 makuupussi, jonka hinta on 15.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 399.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko makuupussit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat makuupussit -kategorian tuotteet saat hintaan 15.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 399.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 27 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat makuupussit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Trekker R 0 I 195l - makuupussi, Haglöfs Moonlite +7 - makuupussi ja Haglöfs Moonlite -1 - makuupussi sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: makuupussit

3.78/5

Perustuu 9 arvosteluun