Sisältöön

Makuupussit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Makuupussit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (22)
  22 / 22 tuotetta

  Makuupussit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Makuupussit ja muut Vaellusvarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Makuupussit verkkokaupassamme ovat Halti Family M makuupussi, McKINLEY Kodiak -10 - makuupussi ja McKINLEY Trekker 0 makuupussi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Jr Active 10 makuupussi.., jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko makuupussit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Makuupussit-kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat makuupussit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Family M makuupussi, McKINLEY Kodiak -10 - makuupussi ja McKINLEY Trekker 0 makuupussi sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: makuupussit

  5/5

  Perustuu 3 arvosteluun