Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Makuupussit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (19)
  19 / 19 tuotetta

  Makuupussit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Makuupussit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Kodiak -10 - makuupussi, Haglöfs Musca -5 - makuupussi ja Haglöfs Haglöfs Moonlite -1 - makuupussi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Jr Active 10 makuupussi.., jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 429.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko makuupussit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat makuupussit -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 429.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat makuupussit -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Kodiak -10 - makuupussi, Haglöfs Musca -5 - makuupussi ja Haglöfs Haglöfs Moonlite -1 - makuupussi sekä suosituin merkki on McKINLEY.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: makuupussit

  5/5

  Perustuu 2 arvosteluun