Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Makuupussit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Makuupussit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Camp Active 10 makuupussi, Fjällräven Skule Three Season Reg - makuupussi ja McKINLEY Trekker R 0 Jr 160l - makuupussi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Camp Active 10 makuupussi, jonka hinta on 16.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 399.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko makuupussit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat makuupussit -kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 399.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 29 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat makuupussit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Camp Active 10 makuupussi, Fjällräven Skule Three Season Reg - makuupussi ja McKINLEY Trekker R 0 Jr 160l - makuupussi sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: makuupussit

3.63/5

Perustuu 8 arvosteluun