Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Vaellussauvat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellussauvat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Lundhags Vassu Retkiluistelusauvat, Swix AT2 PRO FIT 3D NW - kävelysauvat ja TSL Tsl Semnoz XL teleskooppisauva - kävelysauvat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Lundhags.

Edullisin tuote kategoriassa on Swix Swix NW Sport Pace - kävelysauvat, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 10.90 € - 129.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko vaellussauvat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat vaellussauvat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat vaellussauvat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Lundhags Vassu Retkiluistelusauvat, Swix AT2 PRO FIT 3D NW - kävelysauvat ja TSL Tsl Semnoz XL teleskooppisauva - kävelysauvat sekä suosituin merkki on Lundhags.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: vaellussauvat

4.5/5

Perustuu 12 arvosteluun