Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETVaellussauvat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellussauvat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Oneway NW Air Cell Paw - kävelysauvat, Swix CT4 TWIST&GO NW - kävelysauvat ja Swix Sonic Foldable NW - kävelysauvat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Oneway.

Edullisin tuote kategoriassa on Swix Swix NW Sport Pace - kävelysauvat, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 10.90 € - 129.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko vaellussauvat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat vaellussauvat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat vaellussauvat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Oneway NW Air Cell Paw - kävelysauvat, Swix CT4 TWIST&GO NW - kävelysauvat ja Swix Sonic Foldable NW - kävelysauvat sekä suosituin merkki on Oneway.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: vaellussauvat

4.23/5

Perustuu 13 arvosteluun