Viheltäen Menee 29.3-2.4! Viheltäen Menee 29.3-2.4. Tutustu tarjouksiin!
 
MAHTAVIA TARJOUKSIA KESKIVIIKOSTA SUNNUNTAIHIN!
 

Älä missaa hyviä tarjouksia. Lisäksi ilmainen toimitus Clubilaisille yli 50 € tilauksiin Matkahuollon noutopisteeseen kampanja-aikana. Ei koske erikoistoimitettavia tuotteita.

 
 
 
 

Treenikengät

Salikengät ovat yksi treenaajan tärkeimpiä varusteita. Oikeanlaisilla treenikengillä viet parhaassa tapauksessa treenisi täysin uudelle tasolle – kengistä saat vauhtia, voimaa ja ketteryyttä erilaisiin suorituksiin. Tarjolla on runsaasti erilaisia treenikenkiä, joista löytyy omanlaisensa mallit ja kokoluokitukset sekä miehille että naisille. Jotta saat omasta suorituksestasi parhaan mahdollisen hyödyn, treenikenkiä valitessa kannattaa ensisijaisesti huomioida oma laji ja käyttötarkoitus.

Mikäli harrastat perinteistä kuntosalitreeniä, kannattaa valita monipuoliseen treenaamiseen soveltuvat salikengät, joissa on napakka ja vaimennusta tuova pohja sekä hengittävä pintamateriaali. Jos pidät enemmän vauhdikkaammista lajeista kuten ryhmäliikunnasta ja tanssista, kannattaa valita kevyemmät ja joustavammat treenikengät. Nopeatempoisiin lajeihin sopivat hyvin myös korkeavartiset treenikengät, jotka tukevat nilkkaa. Jos suosikkilajisi on spinning, tarjolla on myös erityisesti pyöräilyyn soveltuvia klossipohjaisia sisäpyöräilykenkiä.

Raskaampaan treeniin kuten painonnostoon ja crosstraining -tyyppiseen harjoitteluun on tarjolla myös omanlaisensa treenikengät. Painonnostokengät ovat tavallisia salikenkiä painavammat ja vakaammat – ne on yleensä varusteltu myös korotetulla pohjalla. Crosstrainingiin soveltuvissa kengissä on yleensä joustamaton kanta, leveämpi muotoilu sekä vahvistettu kengän sisäsyrjä. Vahvistettu reuna on suunniteltu kestämään köysikiipeilyä, joka kuluttaa tavalliset salikengät helposti puhki.

Suuresta treenikenkävalikoimastamme löydät korkealaatuiset ja tyylikkäät treenikengät kaikenlaisiin lajeihin. Löydät meiltä paljon erilaisia värivaihtoehtoja ja malleja treenaamisen huippumerkeiltä, kuten Nike, adidas ja Reebok. Kun olet löytänyt täydelliset treenikengät, tutustu myös treenipaitoihin, trikoisiin ja sukkiin.