Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Tarvitsetko lasten sandaalit, rantasandaalit vai lasten nahkasandaalit?

Lasten sandaalit ovat mukavat ja helpot kengät lapsille, etenkin lämpiminä kesäpäivinä. Sandaaleissa jalka ei pääse hikoilemaan epämukavasti, eikä kastuminen vesileikeissäkään haittaa vedenkestävien materiaalien ansiosta. Sandaalit lapsille voivat jopa soveltua urheiluun, esimerkiksi vaelluksiin, pyöräilyyn ja pidemmille kävelyille. Intersportin valikoimasta löydät lasten sandaalit moneen käyttötarkoitukseen – tältä sivulta löydät esimerkiksi lasten rantasandaalit, lasten paljasjalkasandaalit tai  lasten kesäsandaalit.

Sandaalit lapsille laajasta valikoimasta

Intersportin valikoimasta löytyy monia erilaisia sandaaleja eri tarkoituksiin ja tarpeisiin. Jos etsit suihkusandaaleja, Niken ja Adidaksen ovat trendikäs valinta. Jos taas etsit sandaaleja, jotka pysyvät paremmin jalassa, niin värikkäät lasten Crocs-sandaalit ovat juuri oikea vaihtoehto kantapään yli menevän lenkin ansiosta. Kesäisiin seikkailuihin sen sijaan sopii McKinleyn ja Merrellin urheilusandaalit. Urheilusandaalit sopivat lyhyille vaelluksille, ulkoiluun sekä kävelyyn. Intersportin alesta voit myös tehdä monia huikeita löytöjä, ja löydätkin myös lasten sandaalit alesta.  

Tutustu valikoimaan verkossa tai Intersportin myymälässä, ja hanki perheen juniorille sandaalit kesäpäivän seikkailuihin.

Paljonko lasten sandaalit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lasten sandaalit -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lasten sandaalit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Björn Borg Knox Mld Met W, adidas Adilette Aqua Jr ja Viking Tur JR sekä suosituin merkki on Björn Borg.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lasten sandaalit

4.56/5

Perustuu 16 arvosteluun