Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetLasten käsineet

Lasten käsineet

Kotimaassa kelit ovat yleensä vaihtelevia ja kausittain jopa koleita. Vaikka muu vaatetus olisi valittu huolellisesti sääolosuhteiden mukaan, hanskojen puute voi saada koko kehon palelemaan. Kun sää on kylmä, hanskat estävät kehon lämpöä karkaamasta ja pitävät sormet lämpiminä. Hanskojen tehtävä on käyttötarkoituksesta riippuen myös suojata käsiä naarmuilta, lialta ja iskuilta. Urheilullisessa käytössä käsineet voivat myös suojata kämmenten sisäosia tai auttaa parantamaan otteen pitävyyttä. Hanskat ovat ehdoton hankinta niin aikuisille kuin junioreillekin. Lasten käsineet pitävät paitsi kädet lämpiminä, myös suojaavat käsiä ulkoleikeissä sattuvilta kommelluksilta ja ulkoa tulevilta bakteereilta. Kuten aikuisten hanskat, myös lasten hanskat kannattaa valita aina käyttötarpeen mukaan.

Millaiset lasten käsineet sinä haluat löytää? Hanskat valitaan ensi sijassa aina sääolosuhteiden mukaan. Kylmien säiden lasketteluun ja ulkoiluun paras valinta ovat kevyesti topatut ja vedenpitävät lasten rukkaset. Jos etsit hyvä yleishanskoja ympärivuotiseen käyttöön, lasten sormikkaat ovat oivallinen valinta. Sormikkaat tuovat lisälämpöä niin kevään kuin syksynkin viileisiin päiviin. Kaikkein kylmimmillä keleillä ohuemmat sormikkaat voi pukea lisälämmikkeeksi toppahanskojen alle. Sormikkaat sopivat hyvin myös pihaleikkeihin, sillä ne kädessä pystyy näppärästi puuhastelemaan ilman, että hanskoja pitää riisua välillä. Mikä parasta – tyttöjen sormikkaat ja poikien sormikkaat tarjoavat reippaasti erilaisia materiaalivaihtoehtoja kaikkiin aktiviteetteihin aina laskettelusta pyöräilyyn.

Mistä löytyvät parhaat käsineet lapsille? Olipa mielessäsi lasten hanskat urheiluun tai vapaa-aikaan, meiltä löydät etsimäsi. Suuresta valikoimasta löydät esimerkiksi tyttöjen rukkaset, poikien rukkaset ja lasten sormikkaat. Valikoimasta löydät kaikki parhaat merkit sekä reippaasti tyylikkäitä värejä. Tilaa lasten käsineet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia lapsellesi myös muut tärkeät asusteet: katso esimerkiksi lasten päähineet ja lasten sukat. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko lasten käsineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lasten käsineet -kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 119.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 63 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lasten käsineet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Lillsport Taro Mitten - rukkaset, Swix Blizzard Mitt Hiihtorukkaset ja Reusch Kito R-TEX XT JR Down Mitten - rukkaset sekä suosituin merkki on Lillsport.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lasten käsineet

4.43/5

Perustuu 42 arvosteluun