Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetLasten sukat

Sukat ovat arkipäiväinen asuste, mutta sitäkin tärkeämpi hankinta. Kun panostaa hyviin sukkiin, jalkasi kiittävät. Laadukkaat, mukavat ja käyttötarkoitukseensa sopivat sukat pysyvät hyvin paikallaan, eivätkä ne hierrä tai purista. Urheilullisemmassa käytössä hyvien sukkien merkitys korostuu entisestään. Jalat tekevät lähes jokaisessa lajissa suurimman työn, jolloin hiertävät, valuvat tai puristavat sukat voivat osoittautua sietämättömiksi. Kun jalassasi olevat sukat joustavat, tukevat ja vaimentavat oikeista paikoista, liikkumisesta voi nauttia täysillä. Sukat ovat tärkeä hankinta niin aikuisille kuin lapsillekin. Kun haussa ovat lasten sukat, selvitä oikea koko huolellisesti ja pohdi, millaiseen käyttöön sukat tulevat.

Koska kenkiä, sääoloja ja aktiviteetteja on erilaisia, lapselle kannattaa hankkia useammat sukat. Kun kevään tennarikausi lähestyy, lasten varrettomat sukat ovat hyvä hankinta. Varrettomat sukat sopivat hyvin kevyempien kevät- ja kesäkenkien kaveriksi. Jos edessä on reippaasti kävelyä tai muuta liikuntaa, kannattaa valita joko urheilullisempaan käyttöön suunnatut tekniset sukat. Ulkoiluun ja viileämpiin sääoloihin kannattaa sen sijaan varustautua perinteisillä nilkkasukilla, jotka suojaavat ja lämmittävät varrettomia sukkia tehokkaammin. Lasten nilkkasukat tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja niin materiaalien kuin tyylienkin suhteen. On hyvä muistaa, että talven ulkoiluun, lasketteluun ja mihin aktiviteetteihin kannattaa hankkia myös lämpimät ja hengittävät lasten villapohjasukat. Lämpimin yhdistelmä syntyy, kun puet villapohjasukkien alle toiset ohuemmat sukat.

Mistä löytyvät parhaat sukat lapsille? Olipa mielessäsi tyttöjen sukat tai poikien sukat, meiltä löydät etsimäsi. Suuresta valikoimasta löydät esimerkiksi tyttöjen nilkkasukat, poikien nilkkasukat, tyttöjen varrettomat sukat ja poikien varrettomat sukat. Valikoimasta löydät kaikki parhaat merkit sekä paljon iloisia värejä, jotka ilahduttavat myös pienempää tyylitaituria. Tilaa lasten sukat netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia lapsellesi myös muut tärkeät asusteet: katso esimerkiksi lasten päähineet ja lasten käsineet. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko lasten sukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lasten sukat -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.50 € hintaan. Tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lasten sukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Villapohjasukat 2-Pr pack - nilkkasukat, OS1st FS4+ Compression Bracing Socks - kompressiosukat ja McKINLEY Villapohjasukat - nilkkasukat sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lasten sukat

4.5/5

Perustuu 117 arvosteluun