Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Lasten välikausikengät

Lapset viihtyvät ja leikkivät ulkona vuodenajasta riippumatta ja säänmukainen pukeutuminen on tällöin tärkeää. Etenkin Suomen välikausiin mahtuu vaihtelevia lämpötiloja, sateita ja joskus jopa lunta. Tämän takia välikausikengät ovat tärkeä hankinta lapsille. Välikausikenkiä voi olla useammat kuin yhdet, kaupunkiin ja vapaa-aikaan sekä ulkoiluun. Kun tietää mitä varten kengät ovat, on myös helpompi valita oikeat kengät lapselle. On hyvin tärkeää, että kengät ovat myös mukavat ja toimivat haluttua tarkoitusta varten. Intersportin valikoimasta löytyy veden ja tuulen pitäviä kenkiä sekä vuorellisia kylmille keleille sopivia kenkiä.

Ulkoiluun ja vapaa-ajan puuhiin sopii Kamikin, Merrelin tai Haltin välikausikengät, jotka ovat vedenpitävät ja tarjoavat myös pitoa liukkailla pinnoilla liikkumista varten. Tällaiset kengät sopivat myös esimerkiksi vaellukseen. Tennarimaiset Niken tai Adidaksen välikausikengät ovat hyvä vaihtoehto, jos haluaa kaupunkiinkin sopivat, rennot kengät kuiville keleille. Myös Timberlandit ovat klassinen malli, useimmiten myös vedenpitävä, joka sopii niin ulkoiluun kuin urbaaniinkin ympäristöön. Lisäksi valikoimassa on vuorellisia Sorelin kenkiä ja korkeavarrellisia, kumisaappaiden mallia muistuttavia kenkiä muilta tunnetuilta brändeilta.

Etsitpä minkälaisia välikausikenkiä tahansa, Intersportin monipuolisesta valikoimasta löytyy kaikki tarvittava lasten välikausipukeutumiseen. Tutustu valikoimaan verkkokaupassa tai lähimmässä Intersportin liikkeessä.

Paljonko välikausikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat välikausikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 114.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 27 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat välikausikengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Felis Low Dx Jr Walking Kengät - välikausikengät, Halti Felis Mid DX Jr walking kengät - välikausikengät ja McKINLEY Kona V Mid Aqx Jr - välikausikengät sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: välikausikengät

4.68/5

Perustuu 44 arvosteluun