Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Välikausikengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (23)
  23 / 23 tuotetta

  Lasten välikausikengät

  Lapset viihtyvät ja leikkivät ulkona vuodenajasta riippumatta ja säänmukainen pukeutuminen on tällöin tärkeää. Etenkin Suomen välikausiin mahtuu vaihtelevia lämpötiloja, sateita ja joskus jopa lunta. Tämän takia välikausikengät ovat tärkeä hankinta lapsille. Välikausikenkiä voi olla useammat kuin yhdet, kaupunkiin ja vapaa-aikaan sekä ulkoiluun. Kun tietää mitä varten kengät ovat, on myös helpompi valita oikeat kengät lapselle. On hyvin tärkeää, että kengät ovat myös mukavat ja toimivat haluttua tarkoitusta varten. Intersportin valikoimasta löytyy veden ja tuulen pitäviä kenkiä sekä vuorellisia kylmille keleille sopivia kenkiä.

  Ulkoiluun ja vapaa-ajan puuhiin sopii Kamikin, Merrelin tai Haltin välikausikengät, jotka ovat vedenpitävät ja tarjoavat myös pitoa liukkailla pinnoilla liikkumista varten. Tällaiset kengät sopivat myös esimerkiksi vaellukseen. Tennarimaiset Niken tai Adidaksen välikausikengät ovat hyvä vaihtoehto, jos haluaa kaupunkiinkin sopivat, rennot kengät kuiville keleille. Myös Timberlandit ovat klassinen malli, useimmiten myös vedenpitävä, joka sopii niin ulkoiluun kuin urbaaniinkin ympäristöön. Lisäksi valikoimassa on vuorellisia Sorelin kenkiä ja korkeavarrellisia, kumisaappaiden mallia muistuttavia kenkiä muilta tunnetuilta brändeilta.

  Etsitpä minkälaisia välikausikenkiä tahansa, Intersportin monipuolisesta valikoimasta löytyy kaikki tarvittava lasten välikausipukeutumiseen. Tutustu valikoimaan verkkokaupassa tai lähimmässä Intersportin liikkeessä.

  Paljonko välikausikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat välikausikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 120.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 23 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat välikausikengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Crocs Handle it Rainboot Jr - välikausikengät, McKINLEY Kona V Mid Aqx Jr - välikausikengät ja McKINLEY Kona V Aqx Jr - välikausikengät sekä suosituin merkki on Crocs.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: välikausikengät

  4.71/5

  Perustuu 35 arvosteluun