Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Lasten välikausikengät parhailta merkeiltä kestävät pitkään

Lapset viihtyvät ja leikkivät ulkona vuodenajasta riippumatta ja säänmukainen pukeutuminen on tällöin tärkeää. Etenkin Suomen välikausiin mahtuu vaihtelevia lämpötiloja, sateita ja joskus jopa lunta. Tämän takia välikausikengät ovat tärkeä hankinta lapsille. Välikausikenkiä voi olla useammat kuin yhdet, kaupunkiin ja vapaa-aikaan sekä ulkoiluun. Kun tietää mitä varten kengät ovat, on myös helpompi valita oikeat kengät lapselle. On hyvin tärkeää, että kengät ovat myös mukavat ja toimivat haluttua tarkoitusta varten. Intersportin laajasta valikoimasta löydät parhailta merkeiltä kengät, jotka kestävät kovaa käyttöä ja pitävät pienet jalat kuivina ja lämpiminä.

Miten valitsen lapselleni sopivimmat välikausikengät?

Pohdi seuraavia asioita, kun mietit välikausikenkiä lapselle: 

  • Käyttötarkoitus: Tuleeko kengät ulkoiluun, kouluun vai vapaa-aikaan? Ulkoillessa säällä kuin säällä kannattaa valita vedenpitävät välikausikengät, jotka tukevat jalkaa ja takaavat varman pidon liukkailla alustoilla.
  • Oikean koon valinta: Oikea koko on kaikista tärkeintä, jotta kenkä on hyvä ja turvallinen jalassa. Mittaa lapsen jalan pituus, ja valitse n. 1-1,5cm isommat kengät, jotta niissä on hieman kasvuvaraa. Kengän tulee kuitenkin olla mukava jalassa ja kantapään pysyä tiukasti paikallaan.
  • Materiaalit: Jos tarpeesi on välikauden ulkoiluissa säällä kuin säällä, varmista että kengissä on vedenpitävä kalvo. Kiinnitä myös huomiota lapsen turvallisuuteen ja käyttömukavuuteen – voisiko kengissä olla esimerkiksi heijastimet tai tarrakiinnitys?

Miksi välikausikengät kannattaa ostaa Intersportista?

Tarjoamme laadukkaita ja kestäviä välikausikenkiä lapsille suosituimmilta merkeiltä. Huippumerkkien välikausikengät kestävät pitkään, ja ne voi laittaa kiertämään perheessä tai muualle. Verkkokaupasta tilaat parhaat välikausikengät lapselle nopealla toimituksella sekä asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan vaihtoehdon.

Löysitko sopivat välikausikengät lapselle?

Oikeiden kenkien löytyessä Intersportin monipuolisesta valikoimasta löytyy kaikki tarvittava lasten välikausipukeutumiseen. Tutustu valikoimaan, ja poimi välikauden asukokonaisuus kuntoon:

Paljonko lasten välikausikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lasten välikausikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 20.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 100.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 33 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lasten välikausikengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Xa Pro V8 Cswp K - välikausikengät, Halti Felis Low Dx Jr - välikausikengät ja Viking Jolly JR - välikausikengät sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lasten välikausikengät

4.67/5

Perustuu 48 arvosteluun