Miehet

Tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme miehille.

Takit  Paidat  Housut  Kengät

Miesten kengät

Valikoimastamme löydät sopivat jalkineet niin talviselle lenkkipolulle, kuin hikiseen kuntosalitreeniin.

Nauti sesongista oikeilla varusteilla!

Tutustu keväisiin uutuuksiin - valikoimasta löydät parhaat vaatteet, kengät ja varusteet urheiluun ja vapaa-aikaan.

Miesten vaatteet


Miesten sporttinen perustyyli näyttää aina hyvältä, eikä sen onnistunut toteutus vaadi suurta vaatekaappia. Hyvä sporttityyli koostuu yleensä muutamasta olennaisesta, sesongin mukaisesta perusvaatteesta, jotka takaavat rennon ja yksilöllisen lookin. Pienet tekijät viimeistelevät tyylisi tehden siitä persoonallisen ja hauskan, juuri sinulle sopivan. Valikoimamme miesten vaatteet tuovat esille sesongin ajankohtaisimmat uutuudet maailman johtavilta brändeiltä.


Onnistuneeseen sporttityyliin kuuluvat perusvaatteet, joiden avulla pärjäät myös hyvin vaihtelevissa sääolosuhteissa. Vaatekokonaisuuden tärkeimmät tekijät ovat muodikas takki, housut ja paita. Takki on vaate, jota pidät paljon. Se on myös yksi pukeutumisesi näkyvimmistä elementeistä, joten siihen kannattaa panostaa. Huomioimalla eri sesongit pukeutumisessasi saat vaatekaappisi helposti mukavuutta mutta myös vaihtelua ja monikäyttöisyyttä menettämättä tyyliäsi.


Sporttiset paidat ja erityisesti hupparit ovat rentoja ja toimivia yleisvaatteita, joita on mukava pitää päällä. Ne soveltuvat käytettäviksi läpi vuoden. Kesällä monilla paidoilla ja huppareilla voi hyvin korvata takit peruspukeutumisessa. Tärkeää on löytää monipuolisesta vaatevalikoimasta omat suosikkisi, jotka tekevät arjestasi sujuvampaa. Asusteilla ja kengillä viimeistelet tyylisi ja tuot esiin personallisuuttasi.