Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiLumikengät

Lumikengät

Lumikenkäily on hauska harrastus, joka sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille. Lumikenkien avulla löydät poluille ja reiteille, jonne suksilla tai kävellen ei niin helposti eksy. Kenkään kiinnitettävän verkkomaisen lumikengän avulla voit kävellä helposti haastavissakin maastossa. Lumikenkä jakaa retkeilijän painon laajemmalle alueelle, ja sen ansiosta jalka ei uppoa lumihankeen. Lumikenkäily käy urheilusta, sillä se on tavallista kävelyä huomattavasti raskaampaa. Lumikenkien hyöty korostuu kuitenkin erityisesti mäkisessä maastossa ja pehmeällä lumella. Suuret korkeusvaihtelut eivät hidasta liikkumista samalla tavalla kuin hiihdettäessä tai käveltäessä, sillä lumikenkien avulla kiipeää helposti ylös jyrkkääkin rinnettä.

TSL Lumikengät ovat laadukkaat ja soveltuvat vaativiin olosuhteisiin

TSL tarjoaa isokokoiset, pehmeässäkin lumessa kantavat lumikengät teräspiikeillä. TSL-lumikengät soveltuvat erinomaisesti vaativampiinkin maastoihin, sillä tiimalasimuotoilun ansiosta kävely tuntuu kevyeltä pitkilläkin matkoilla. Lumikengän ylöspäin taivutettu kärki helpottaa syvässä lumessa etenemistä. Jos tiedät, että olet lähdössä retkelle painavan repun tai rinkan kanssa, kannattaa harkita suurempaa lumikenkää. Tällöin paino jakaantuu laajemmalle alueelle, ja kävely tuntuu kevyemmältä. Myös pehmeällä lumella tulisi käyttää leveämpiä lumikenkiä kuin käveltäessä kovalla hangella

Naisten ja miesten lumikengät Intersportin valikoimasta

Tukevien lumikenkien avulla etenemisnopeus kasvaa huomattavasti ja tasapaino pysyy paremmin vaikeassakin lumisessa maastossa. McKinley valmistaa laadukkaita ja kestäviä lumikenkiä, joissa on pitävä pohja sekä terävät jääpiikit. McKinley-lumikengät on helppo säätää omaan kengänkokoon sopivaksi. Lisäksi side on lukittavissa kannasta kätevällä lukitusjärjestelmällä ja nilkkaremmin avulla saat kiristettyä lumikengän napakan tuntuiseksi.

Hyvät ja kestävät lumikengät Intersportin valikoimasta

Vietä hauska päivä ulkona lumen keskellä hankkimalla itsellesi kestävät, upottavalla hangella kantavat lumikengät. Intersportilta löydät laadukkaat lumikengät huippumerkeiltä kuten McKinley sekä TSL. Voit tilata lumikengät nyt kätevästi netistä tai tutusta laajaan valikoimaamme lähimmässä Intersport liikkeessäsi. Katso myös muut varusteemme lumikenkäilyyn kuten talvitakit, talvikengät sekä pipot- ja talvihanskat.

Paljonko lumikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lumikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 129.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lumikengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Snowcross 3.0 W laukulla - lumikengät, McKINLEY Snowcross 3.0 M laukulla - lumikengät ja TSL 217 Camo M - lumikengät sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.