Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiMiesten reppu

Reppu on täydellinen hankinta aktiiviselle miehelle joka on aina menossa. Reppu on ehdoton varuste niin retkeilijälle kuin kiireiselle arjen sankarillekin. Repun parhaisiin puoliin kuuluu sen käytännöllisyys ja mukavuus: reppu jakaa kuorman painopisteen selälle niin, että suurempikin tavaramäärä kulkee mukana selkää rasittamatta. Reppu jättää kädet vapaiksi, minkä ansiosta sitä voi käyttää myös pyöräillessä, juostessa ja vaikkapa kiipeillessä. Reppujen tekniset ominaisuudet ja materiaalit on nykyisin hyvinkin kehittyneitä ja erilaisia malleja löytyy lähes jokaiseen aktiviteettiin. Itselle sopivin reppu valitaan aina oman käyttötarkoituksen ja tilantarpeen mukaan.

Miesten reppu saattaa olla leikkaukseltaan hieman erilainen kuin naisten reppu – suurin osa repuista on kuitenkin unisex-malleja, jotka sopivat sekä miehille että naisille. Miesten reput tarjoavat suuren valikoiman erilaisia malleja, tyylejä ja kokoja. Jos etsit reppua urheilulliseen käyttöön, varmista, että se sopii rakenteeltaan ja kooltaan juuri sinun lajiisi. Esimerkiksi raskas retkeilyreppu ei sopi juoksijalle – kevyt ja tiukasti selkään kiinnitettävä juoksureppu on parempi valinta. Klassinen ja sopivan tilava päiväreppu on hyvä yleisreppu, joka sopii niin retkeilyyn, ulkoiluun kuin vapaa-aikaankin. Päiväreppuun mahtuu kaikki, mitä tarvitaan yhden vuorokauden aikana. Jos etsit työreppua, saatavilla on nykyisin myös pehmustetulla tietokonetaskulla varusteltuja päiväreppuja.

Mistä löytyy hyvä miesten reppu? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat miesten reput urheiluun ja vapaa-aikaan. Olipa mielessäsi sitten hieno miesten reppu työkäyttöön tai päiväreppu retkeilyyn, meiltä löydät etsimäsi. Kattavasta valikoimastamme löydät kaikki tunnetut huippumerkit, kuten adidas-reput ja Halti-reput. Tarjolla on runsaasti erilaisia kokoja, tyylejä ja värejä. Juuri sinun käyttöösi parhaiten sopivan repun valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Tilaa miesten reput netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Katso myös muut reput, urheilukassit ja gymbagit.

Paljonko miesten reput -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten reput -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 179.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 100 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten reput -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fjällräven Kånken - päiväreppu, McKINLEY Finch CT 20 reppu - päiväreppu ja McKINLEY Crxss CT 18 WP juomareppu - juoksureppu sekä suosituin merkki on Fjällräven.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten reput

4.42/5

Perustuu 133 arvosteluun