Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSETUrheilukassit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Urheilukassit
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (15)
  15 / 15 tuotetta

  Urheilukassit

  Urheilukassi on tarpeellinen varuste menevälle liikkujalle. Tilava ja tukeva urheilukassi on pitkien matkojen ja päivien pelastus – siinä kulkevat näppärästi treenivaatteet, pelivälineet, eväät ja muut tarpeelliset varusteet. Urheilukasseista löytyy runsaasti valikoimaa – niiden koko, tilavuus ja varustelutaso vaihtelevat sen mukaan, mihin lajiin ne on suunnattu. Esimerkiksi jalkapalloon, jääkiekkoon, treeniin ja tennikseen löytyvät omanlaisensa laukut. Urheilukassi ei ole pelkästään funktionaalinen varuste, vaan se on myös oivallinen tapa viimeistellä tyylikäs sporttityyli. Urheilukasseista löytyykin runsaasti erilasia värivaihtoehtoja sekä malleja. Klassinen musta urheilukassi on käytännöllinen vaihtoehto, mutta esimerkiksi sähäkän pinkillä tai kuviollisella urheilukassilla tuot tyylikkään loppusilauksen urheilulliseen asukokonaisuuteen.

  Itselle sopivaa urheilukassia valitessa kannattaa pohtia omaa lajia ja siihen tarvittavien varusteiden määrää. Esimerkiksi jääkiekkoon tarvitaan paljon varusteita, jonka vuoksi suuri urheilukassi pyörillä on ehdoton valinta. Esimerkiksi kuntosalitreeneihin ei sen sijaan tarvita suurta varustemäärää, jolloin kompakti ja kevyt kassi on parempi vaihtoehto. Jotta hikiset vaatteet tai kosteat kengät kulkevat laukussa kastelematta laukkua ja muita vaatteita, urheilukassin olisi hyvä olla valmistettu vedenpitävästä materiaalista. Laukusta olisi hyvä löytyä myös muutama erillinen osio ja tasku, joissa vaatteet, varusteet ja pienemmät tarvikkeet pysyvät hyvässä järjestyksessä. Jotta raskastakin varustemäärää olisi mukava kantaa, urheilukassista tulisi löytyä myös tukevat kanto-olkaimet.

  Millaista urheilukassia sinä etsit? Intersportin suuresta valikoimasta löydät parhaat treenikassit, jääkiekkokassit, jalkapallokassit sekä muut urheilulaukut kaikkiin lajeihin. Löydät meiltä näppärät pienet urheilukassit, isot urheilukassit sekä urheilukassit pyörillä tai teleskooppivarrella. Suuresta merkkivalikoimastamme löydät paljon tyylikkäitä ja korkealaatuisia laukkuja parhailta huippumerkeiltä – meiltä löydät esimerkiksi ikoniset adidas-urheilukassit ja Nike-urheilukassit. Mikäli etsit tiettyä mallia, väriä tai merkkiä, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa urheilukassi netistä tai osta se lähimmästä Intersport-kaupasta. Hanki varusteiden lisäksi myös vaatteet ja varusteet urheiluun ja vapaa-aikaan. Katso esimerkiksi naisten vaatteet, naisten kengät, miesten vaatteet ja miesten kengät.

  Paljonko urheilukassit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Urheilukassit-kategorian tuotteet saat hintaan 25.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 120.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat urheilukassit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Linear Duffel L - urheilukassi, Peak Performance Vertical Duffle 50 l - urheilukassi ja Nike Gym Club Printed Training Duffel Bag W - urheilukassi sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: urheilukassit

  4.74/5

  Perustuu 19 arvosteluun