Sisältöön

Urheilukassit

Urheilukassit

Urheilukassi on tarpeellinen varuste menevälle liikkujalle. Tilava ja tukeva urheilukassi on pitkien matkojen ja päivien pelastus – siinä kulkevat näppärästi treenivaatteet, pelivälineet, eväät ja muut tarpeelliset varusteet. Urheilukasseista löytyy runsaasti valikoimaa – niiden koko, tilavuus ja varustelutaso vaihtelevat sen mukaan, mihin lajiin ne on suunnattu. Esimerkiksi jalkapalloon, jääkiekkoon, treeniin ja tennikseen löytyvät omanlaisensa laukut. Urheilukassi ei ole pelkästään funktionaalinen varuste, vaan se on myös oivallinen tapa viimeistellä tyylikäs sporttityyli. Urheilukasseista löytyykin runsaasti erilasia värivaihtoehtoja sekä malleja. Klassinen musta urheilukassi on käytännöllinen vaihtoehto, mutta esimerkiksi sähäkän pinkillä tai kuviollisella urheilukassilla tuot tyylikkään loppusilauksen urheilulliseen asukokonaisuuteen.

Itselle sopivaa urheilukassia valitessa kannattaa pohtia omaa lajia ja siihen tarvittavien varusteiden määrää. Esimerkiksi jääkiekkoon tarvitaan paljon varusteita, jonka vuoksi suuri urheilukassi pyörillä on ehdoton valinta. Esimerkiksi kuntosalitreeneihin ei sen sijaan tarvita suurta varustemäärää, jolloin kompakti ja kevyt kassi on parempi vaihtoehto. Jotta hikiset vaatteet tai kosteat kengät kulkevat laukussa kastelematta laukkua ja muita vaatteita, urheilukassin olisi hyvä olla valmistettu vedenpitävästä materiaalista. Laukusta olisi hyvä löytyä myös muutama erillinen osio ja tasku, joissa vaatteet, varusteet ja pienemmät tarvikkeet pysyvät hyvässä järjestyksessä. Jotta raskastakin varustemäärää olisi mukava kantaa, urheilukassista tulisi löytyä myös tukevat kanto-olkaimet.

Millaista urheilukassia sinä etsit? Intersportin suuresta valikoimasta löydät parhaat treenikassit, jääkiekkokassit, jalkapallokassit sekä muut urheilulaukut kaikkiin lajeihin. Löydät meiltä näppärät pienet urheilukassit, isot urheilukassit sekä urheilukassit pyörillä tai teleskooppivarrella. Suuresta merkkivalikoimastamme löydät paljon tyylikkäitä ja korkealaatuisia laukkuja parhailta huippumerkeiltä – meiltä löydät esimerkiksi ikoniset adidas-urheilukassit ja Nike-urheilukassit. Mikäli etsit tiettyä mallia, väriä tai merkkiä, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa urheilukassi netistä tai osta se lähimmästä Intersport-kaupasta. Hanki varusteiden lisäksi myös vaatteet ja varusteet urheiluun ja vapaa-aikaan. Katso esimerkiksi naisten vaatteet, naisten kengät, miesten vaatteet ja miesten kengät.

Paljonko urheilukassit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat urheilukassit -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 155.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat urheilukassit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Fundamentals Sports Bag S - urheilukassi, Kari Traa Kari 30L bag - urheilukassi ja adidas Essentials Duffel Bag Large - urheilukassi sekä suosituin merkki on Puma.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: urheilukassit

5/5

Perustuu 3 arvosteluun