Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Miesten toppatakit

Ei ole helppoa löytää täydellistä talvitakkia, joka pitää sinut lämpimänä, kun paukkupakkaset saapuvat. Kylmimpinä sydäntalven kuukausina sinun on oikea hetki pukea yllesi miesten toppatakki, joka suojaa sinua niin kylmältä viimalta, sateelta kuin lumeltakin. Toppatakki on ehdoton varusten Suomen sääolosuhteisiin ja se on yksi markkinoiden lämpimimmistä takeista, joka sinun todellakin kannattaa omistaa näillä leveysasteilla. Tarpeesi mukaan valittavanasi on joko erityisen hyvästä lämmön eristyskyvystään tunnetut untuvatakit tai keinokuiduilla topatut vanutakit.

Miesten toppatakkeja löytyy monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Olipa ostoslistallasi miesten toppatakki laskettelumäkeen tai kaupungin kaduille, erilaisia malleja löytyy runsaasti. Toppatakit ovat monipuolisia takkeja jotka sopivat niin rentoon vapaa-aikaan kuin monipuoliseen ulkoiluunkin. On hyvä kuitenkin pitää mielessä, että intensiiviseen urheiluun kannattaa valita kevyempi varustus, kuten softshelltakki. Kun olet ostamassa miesten toppatakkia ulkoiluun, kiinnitä huomiota teknisiin yksityiskohtiin. Onko takissa vettä hylkiväksi käsitelty pintamateriaali? Voiko huppua ja takin helmaa säätää tarvittaessa? Erilaiset toppatakkien säätömahdollisuudet viimeistelevät takin toiminnallisuuden ja lupaavat huolettomat talvipäivät eri aktiviteetteihin. 

Mistä löydät parhaat miesten toppatakit? Intersportin suuresta valikoimasta löydät lämpimät ja tyylikkäät toppatakit jokapäiväiseen käyttöön. Valikoimastamme löytyvät miesten toppatakit on väritetty ajantasaisilla muotiväreillä. Hyvä miesten toppatakki on paitsi käytännöllinen, myös tyylikäs. Sporttinen toppatakki antaa aktiivisen ilmeen talviasuusi. Pue yllesi tyylikäs toppatakki ja yhdistä siihen lämpimät miesten talvikengät ja erilaiset miesten asusteet, kuten pipo ja käsineet. Tilaa miesten toppatakki netistä tai hanki se lähimmästä Intersport-kaupastasi. Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään täydellisen toppatakin valinnassa. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko miesten toppatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten toppatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 89.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 400.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten toppatakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Tahko Ski DX Jacket M - miesten toppatakki, Rukka Sarkola Goretex Ski Jacket M - miesten toppatakki ja Luhta Harjakangas Jacket M - miesten toppatakki sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten toppatakit

4.34/5

Perustuu 29 arvosteluun