Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten kumisaappaat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Naisten kumisaappaat

  Naisten kumisaappaat ovat oivallinen vaihtoehto kosteille keleille. Kumisaappaat pitävät vettä erinomaisesti ja niiden varren ansiosta myös housujen lahkeet pysyvät puhtaina paremmin. Kumisaappaita on totuttu näkemään esimerkiksi metsästäjillä ja marjastajilla, mutta nyt kumisaappaat naisille ovat myös muodikkaita ja sopivat katukuvaan erinomaisesti. Myös väreissä on tarjolla valinnanvaraa. Löydät kumisaappaita esimerkiksi Helly Hansenin ja Crocsin valikoimista. 

  Kumisaappaat naisille voivat olla joko lyhyt- tai pitkävartisia. Valitse omasi käyttötarkoituksen mukaan tai osta vaikka toiset katukäyttöön ja toiset mökille. Suomen sateisissa säissä kumisaappaat tulevat varmasti tarpeeseen. Kun kumisaappaat on hankittu, kannattaa tutustua myös muuhun ulkoiluvaatevalikoimaan, kuten kuoritakkeihin ja ulkoiluhousuihin.

  Paljonko naisten kumisaappaat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Naisten kumisaappaat-kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 74.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten kumisaappaat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kamik Chloe Lo W - naisten matalavartiset kumisaappaat, Helly Hansen Nordvik 2 W - naisten matalavartiset kumisaappaat ja Crocs Crocband Short Jaunt W - naisten matalavartiset kumisaappaat sekä suosituin merkki on Kamik.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten kumisaappaat

  4.4/5

  Perustuu 10 arvosteluun