Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten nilkkurit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Naisten nilkkurit

  Nilkkurit ovat varrelliset kengät, jotka soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön niin kaupungille kuin ulkoiluun. Nilkkurit naisille ovat trendikkäitä ja mukavia, jotka voit yhdistää useaan eri asukokonaisuuteen. Eri vuoden aikoihin soveltuu erilaiset nilkkurit – talveksi kannattaa valita hieman paksummat ja vuorelliset nilkkurit, kun taas kesällä kevyet nilkkurit viimeistelevät asusi. Naisten nilkkureissa on hieman tennaria korkeampi varsi, jonka ansiosta se suojaa nilkkaa tuulelta ja vedeltä pitäen jalkasi kuivana myös kostealla kelillä.

  Parhaat nilkkurit naisille trendikkääseen tyyliin

  Intersportin valikoimasta löydät nilkkureita monilta eri merkeiltä, esimerkiksi Eccolta ja Björn Borgilta, mitkä soveltuvat loistavasti niin arkiseen kävelyyn kuin vapaa-ajan rientoihin kaupungille. Kun olet valinnut tyyliisi sopivat nilkkurit, niin voit jatkaa asukokonaisuuden muodostamista esimerkiksi tyylikkäistä naisten talvitakeista ja naisten ulkoiluhousuista.  

  Paljonko naisten nilkkurit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat naisten nilkkurit -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten nilkkurit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Sorel Whitney II Short Lace - naisten nilkkurit, Björn Borg T1400 Hgh Tmp W - naisten nilkkurit ja Björn Borg W T1050 Fng - naisten nilkkurit sekä suosituin merkki on Sorel.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten nilkkurit

  4.5/5

  Perustuu 4 arvosteluun