Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Naisten nilkkurit

Nilkkurit ovat varrelliset kengät, jotka soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön niin kaupungille kuin ulkoiluun. Nilkkurit naisille ovat trendikkäitä ja mukavia, jotka voit yhdistää useaan eri asukokonaisuuteen. Eri vuoden aikoihin soveltuu erilaiset nilkkurit – talveksi kannattaa valita hieman paksummat ja vuorelliset nilkkurit, kun taas kesällä kevyet nilkkurit viimeistelevät asusi. Naisten nilkkureissa on hieman tennaria korkeampi varsi, jonka ansiosta se suojaa nilkkaa tuulelta ja vedeltä pitäen jalkasi kuivana myös kostealla kelillä.

Parhaat nilkkurit naisille trendikkääseen tyyliin

Intersportin valikoimasta löydät nilkkureita monilta eri merkeiltä, esimerkiksi Eccolta ja Björn Borgilta, mitkä soveltuvat loistavasti niin arkiseen kävelyyn kuin vapaa-ajan rientoihin kaupungille. Kun olet valinnut tyyliisi sopivat nilkkurit, niin voit jatkaa asukokonaisuuden muodostamista esimerkiksi tyylikkäistä naisten talvitakeista ja naisten ulkoiluhousuista.  

Paljonko naisten nilkkurit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten nilkkurit -kategorian tuotteet saat hintaan 109.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten nilkkurit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Björn Borg W T1050 Fng - naisten nilkkurit, Björn Borg T1400 Hgh Tmp W - naisten nilkkurit ja Sorel Sorel Whitney™ II Short Lace WP - naisten talvijalkine - naisten nilkkurit sekä suosituin merkki on Björn Borg.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten nilkkurit

4.5/5

Perustuu 4 arvosteluun