Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Naisten nilkkurit

Nilkkurit ovat varrelliset kengät, jotka soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön niin kaupungille kuin ulkoiluun. Nilkkurit naisille ovat trendikkäitä ja mukavia, jotka voit yhdistää useaan eri asukokonaisuuteen. Eri vuoden aikoihin soveltuu erilaiset nilkkurit – talveksi kannattaa valita hieman paksummat ja vuorelliset nilkkurit, kun taas kesällä kevyet nilkkurit viimeistelevät asusi. Naisten nilkkureissa on hieman tennaria korkeampi varsi, jonka ansiosta se suojaa nilkkaa tuulelta ja vedeltä pitäen jalkasi kuivana myös kostealla kelillä.

Parhaat nilkkurit naisille trendikkääseen tyyliin

Intersportin valikoimasta löydät nilkkureita monilta eri merkeiltä, esimerkiksi Eccolta ja Björn Borgilta, mitkä soveltuvat loistavasti niin arkiseen kävelyyn kuin vapaa-ajan rientoihin kaupungille. Kun olet valinnut tyyliisi sopivat nilkkurit, niin voit jatkaa asukokonaisuuden muodostamista esimerkiksi tyylikkäistä naisten talvitakeista ja naisten ulkoiluhousuista.  

Lämminvuoriset nilkkurit talveen

Lämpimät nilkkurit ovat täydellinen valinta, kun kelit viilenevät syksyn loppua kohden ja talvi alkaa. Lämmin vuori auttaa lämmön eristyksessä, pitäen jalat lämpimänä kylmälläkin kelillä. Valitse päällimateriaaliksi kestävä ja muotoutuva nahka, jos haluat suojautua myös kostealta. Nahka, vettä hylkivä pintakäsittely sekä lämmin vuori takaavat onnistuneen päivän ulkona.

Paljonko naisten nilkkurit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten nilkkurit -kategorian tuotteet saat hintaan 60.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 170.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten nilkkurit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Ecco W Solice Chelsea Gtx. - naisten nilkkurit, Helly Hansen W Forest Evo - naisten nilkkurit ja Björn Borg Björn Borg Kae High Sue W - naisten nilkkurit sekä suosituin merkki on Ecco.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten nilkkurit

5/5

Perustuu 2 arvosteluun