Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten nilkkurit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  naisten nilkkurit

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten nilkkurit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten nilkkurit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten nilkkurit ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten nilkkurit mm. merkeiltä Björn Borg, Ecco, Kamik. Naisten nilkkurit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Björn Borg Rugetta CHS TMB W -nilkkurit, 139.00€.

  Paljonko maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat -kategorian tuotteet saat hintaan 109.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat ?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Björn Borg Rugetta CHS TMB W - naisten nilkkurit, Björn Borg T1400 Hgh Tmp W - naisten nilkkurit ja Ecco W Solice Chelsea Gtx. - naisten nilkkurit sekä suosituin merkki on Björn Borg.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten nilkkurit

  4.5/5

  Perustuu 4 arvosteluun