Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetNaisten talvitakki

Alkaako talvi lähestyä ja lämmin naisten talvitakki on vielä etsinnässä? Meiltä löydät talvitakit naisille lukuisissa malleissa ja väreissä. Naisten talvitakkien rintama koostuu naisten toppatakeista ja naisten untuvatakeista. Niiden lisäksi kevyemmälle pakkaselle löytyy hybridi- ja kevytvanutakkeja. Todella kovassa aktiivisessa liikunnassa voi talvella hyvin pärjätä naisten softshell-takissa tai naisten kuoritakissa kun alla on oikeanlainen varustus. Oman yhdistelmäsi löydät kokeilemalla, sillä ihmisten kylmyydenkestokyky on hyvin erilainen. 

Naisten pitkä talvitakki pitää koko kehon lämpimänä

Hyvä naisten talvitakki on käyttötarkoituksen mukainen ja pitää käyttäjänsä lämpimänä. Kannattaa pohtia omaa käyttötarkoitusta sekä mallipreferenssiä. Pitkä malli suojaa takapuolen ja reidet, naisten lyhyet talvitakit puolestaan antaa suurempaa liikkumisen vapautta. Naisten pitkät talvitakit soveltuvat erinomaisesti myös kaupungille eikä häviä tyylikkyydessään villakangastakille. Myös muut ominaisuudet kuten esimerkiksi huppu, kiristettävyys, taskujen tyyppi kannattaa pitää mielessä takkia hankkiessa. Hyvä naisten talvitakki on kestävä hankinta, joten kannattaa panostaa siihen. Viime vuosina suosioon ovat nousseet myös naisten anorakki talvitakit, jotka ovat vertaansa vailla tyylikkyyden puolesta. 

Talvitakit naisille laajasta valikoimasta

Valikoimastamme erityisesti Halti naisten talvitakitMcKinley naisten talvitakit sekä Helly Hansenin naisten talvitakit. Kaupunkityyliin soveltuvat erityisesti Didriksons takit, jonka valikoimasta löytyy runsaasti pitkiä naisten talvitakkeja, jotka viimeistelevät tyylisi täydellisesti.Mikäli tiedät jo etukäteen minkälaisen takin olet valitsemassa, voit hypätä suoraan alakategoriaan kuten naisten parkatakkeihin tai untuvatakkeihin.

Paljonko naisten talvitakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten talvitakit -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 529.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 158 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten talvitakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Sire Down Jacket W - naisten talvitakki, McKINLEY Warella Ct W. - naisten talvitakki ja Helly Hansen Long Belfast Winter Jacket W - naisten talvitakki sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten talvitakit

4.49/5

Perustuu 689 arvosteluun