Sisältöön

Naisten talvitakki

Alkaako talvi lähestyä ja lämmin naisten talvitakki on vielä etsinnässä? Meiltä löydät talvitakit naisille lukuisissa malleissa ja väreissä. Naisten talvitakkien rintama koostuu naisten toppatakeista ja naisten untuvatakeista. Niiden lisäksi kevyemmälle pakkaselle löytyy hybridi- ja kevytvanutakkeja. Todella kovassa aktiivisessa liikunnassa voi talvella hyvin pärjätä naisten softshell-takissa tai naisten kuoritakissa kun alla on oikeanlainen varustus. Oman yhdistelmäsi löydät kokeilemalla, sillä ihmisten kylmyydenkestokyky on hyvin erilainen.

Valitse juuri oikeanlainen naisten talvitakki

Sää voi olla hyvin arvaamaton, ja eri olosuhteisiin soveltuukin eri takit. Tässä muutama nyrkkisääntö, minkä pohjalta kannattaa lähteä naisten talvitakkia valitsemaan:

  • Tyyli: Etsitkö kenties kaupunkityyliin vai rennompaan ulkoilutyyliin sopivaa takkia? Viime vuosina yleistyneet pitkät takit ovat trendikkäitä ja erittäin käytännöllisiä. Pidemmälle ulottuva helma peittää suurimman osan kehosta, mikä auttaa pysymään lämpimänä kylmemmälläkin säällä. Ne ovat todella monikäyttöisiä, toimien niin ulkoilutakkina lenkeillä kuin osana kaupunkimuotia. Valikoimamme suosituimpia talveen ovat naisten pitkät toppatakit 
  • Käyttötarkoitus: Onko tarpeesi aktiivisempaan liikuntaan vai esimerkiksi rauhallisempaan puistokävelyyn? Käyttötarkoitus määrittelee paljon, minkälainen naisten talvitakki kannattaa hankkia. Paksumpi takki mahdollistaa pidemmät matalatempoiset ulkoilupäivät, pitäen samalla lämpimänä. Hieman kevyemmät ja teknisemmät takit taas mahdollistavat paremman hengittävyyden kovimmissakin aktiviteeteissa. Voit myös valita kevyemmän takin, mikä tarjoaa mahdollisuuden kerrospukeutumiseen. Lämmin merinovilla kerrasto on ulkoilevalle mahtava lisä vaatekaappiin!
  • Omat mieltymykset: Haluatko että takki istuu tiukasti, vai että se on iso, lämmin ja sinne voi sukeltaa suojaan? Nämä ovat henkilökohtaisia mieltymyksiä, jotka vaikuttavat myös takin valintaan. Valitsemalla takin huolella, varmistat että se on juuri sinulle täydellinen. Jos tarvitset apua takin valintaan, voit tutustua ja katsoa täältä vinkit talvitakin valintaan. Kaupoissa sinua auttaa myös palveleva ja asiantunteva myyjä.

Naisten pitkä talvitakki pitää koko kehon lämpimänä

Hyvä naisten talvitakki on käyttötarkoituksen mukainen ja pitää käyttäjänsä lämpimänä. Kannattaa pohtia omaa käyttötarkoitusta sekä mallipreferenssiä. Pitkä malli suojaa takapuolen ja reidet, naisten lyhyet talvitakit puolestaan antaa suurempaa liikkumisen vapautta. Naisten pitkät talvitakit soveltuvat erinomaisesti myös kaupungille eikä häviä tyylikkyydessään villakangastakille. Myös muut ominaisuudet kuten esimerkiksi huppu, kiristettävyys, taskujen tyyppi kannattaa pitää mielessä takkia hankkiessa. Hyvä naisten talvitakki on kestävä hankinta, joten kannattaa panostaa siihen. Viime vuosina suosioon ovat nousseet myös naisten anorakki talvitakit, jotka ovat vertaansa vailla tyylikkyyden puolesta. 

Talvitakit naisille laajasta valikoimasta

Valikoimastamme erityisesti Halti naisten talvitakitMcKinley naisten talvitakit sekä Helly Hansenin naisten talvitakit. Kaupunkityyliin soveltuvat erityisesti Didriksons takit, jonka valikoimasta löytyy runsaasti pitkiä naisten talvitakkeja, jotka viimeistelevät tyylisi täydellisesti.Mikäli tiedät jo etukäteen minkälaisen takin olet valitsemassa, voit hypätä suoraan alakategoriaan kuten naisten parkatakkeihin tai untuvatakkeihin.

Paljonko naisten talvitakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten talvitakit -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 719.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 170 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten talvitakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Huippu Recy Down Jacket W - naisten talvitakki, Halti Tahko Ski DX Jacket W+ - naisten talvitakki ja McKINLEY Denali W Down Jacket - naisten talvitakki sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten talvitakit

4.54/5

Perustuu 664 arvosteluun