Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNaisten nastakengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten nastakengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (12)
  12 / 12 tuotetta

  Naisten nastakengät

  Äärimmäistä pitoa talviseen säähän! Lähdet sitten lenkille koiran kanssa tai pidemmälle kävelyretkelle, tukevat naisten nastakengät helpottavat kulkua talvisissa olosuhteissa. Teräsnastat pureutuvat tienpintaan ja antavat erinomaisen pidon liukkaalla kelillä. Tukevat naisten nastakengät ehkäisevät myös vaarallisia tilanteita, kuten liukastumisia sekä kaatumisia. Luotettavien jalkineiden ansiosta, voit kulkea huoletta jopa peilijäällä ja keskittyä nauttimaan ihanasta talvisäästä. Kirpeä pakkanen ei haittaa, sillä laadukkaat naisten kävelykengät pitävät varpaat ja nilkat lämpiminä kylmällä kelillä.

  Monet naisten nastakengät on päällystetty GORE-TEX®-kalvolla ja ne sopivat täydellisesti kylmään sekä kosteaan talvisäähän. Vedenpitävä kalvo pitää jalat kuivina sohjoisessa kelissä. Puolivartinen kävelykenkä on tukeva ja napakan varren ansiosta vältyt pieniltä loukkaantumisilta, kuten nilkan venähdyksiltä. Ennen kaikkea pehmeän tuntuisia nastakenkiä on mukava käyttää ja fleecevuori pitää jalat lämpiminä kovillakin pakkasilla.

  Icebug tarjoaa laadukkaat naisten nastakengät ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Icebug-nastakengät suojaavat  tehokkaasti kosteudelta sekä pitävät varpaat lämpiminä. Icebug jalkineet tunnetaan erityisesti laadukkaista materiaaleistaan sekä innovatiivisesta tuoteteknologiasta. Icebug-älynastakengät tarjoavat erinomaista pitoa niin lumella kuin kovemmillakin alustoilla, kuten maantiellä ja asfaltilla. Voit liikkua turvallisesti erittäin liukkaalla kelillä, sillä terävät  BUGrip®-pohjien hiilinastat pureutuvat jäiseen tienpintaan.

  Intersportilta löydät naisten nastakengät monipuoliseen talven ulkoiluun, kävelyyn ja vapaa-aikaan. Hyvillä jalkineilla kuljet turvallisesti talvisessa säässä. Jos kaipaat apua juuri sinulle parhaiten sopivien nastakenkien valintaan, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua parhaimman vaihtoehdon valinnassa. Tarvitsetko muita varusteita kylmää keliä vastaan? Valikoimastamme löydät myös naisten talvitakit, ulkoiluhousut sekä juoksuvaatteet.

  Paljonko naisten nastakengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat naisten nastakengät -kategorian tuotteet saat hintaan 109.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 209.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten nastakengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Icebug Muurame3 W BUGrip - naisten nastakengät, Sarva Vakke 19 W - naisten nastakengät ja Icebug Moss4 W BUGrip - naisten nastakengät sekä suosituin merkki on Icebug.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten nastakengät

  4.66/5

  Perustuu 104 arvosteluun