Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Naisten nastakengät

Naisten nastakengät

Äärimmäistä pitoa talviseen säähän! Lähdet sitten lenkille koiran kanssa tai pidemmälle kävelyretkelle, tukevat naisten nastakengät helpottavat kulkua talvisissa olosuhteissa. Teräsnastat pureutuvat tienpintaan ja antavat erinomaisen pidon liukkaalla kelillä. Tukevat naisten nastakengät ehkäisevät myös vaarallisia tilanteita, kuten liukastumisia sekä kaatumisia. Luotettavien jalkineiden ansiosta, voit kulkea huoletta jopa peilijäällä ja keskittyä nauttimaan ihanasta talvisäästä. Kirpeä pakkanen ei haittaa, sillä laadukkaat naisten kävelykengät pitävät varpaat ja nilkat lämpiminä kylmällä kelillä.

Monet naisten nastakengät on päällystetty GORE-TEX®-kalvolla ja ne sopivat täydellisesti kylmään sekä kosteaan talvisäähän. Vedenpitävä kalvo pitää jalat kuivina sohjoisessa kelissä. Puolivartinen kävelykenkä on tukeva ja napakan varren ansiosta vältyt pieniltä loukkaantumisilta, kuten nilkan venähdyksiltä. Ennen kaikkea pehmeän tuntuisia nastakenkiä on mukava käyttää ja fleecevuori pitää jalat lämpiminä kovillakin pakkasilla.

Icebug tarjoaa laadukkaat naisten nastakengät ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Icebug-nastakengät suojaavat  tehokkaasti kosteudelta sekä pitävät varpaat lämpiminä. Icebug jalkineet tunnetaan erityisesti laadukkaista materiaaleistaan sekä innovatiivisesta tuoteteknologiasta. Icebug-älynastakengät tarjoavat erinomaista pitoa niin lumella kuin kovemmillakin alustoilla, kuten maantiellä ja asfaltilla. Voit liikkua turvallisesti erittäin liukkaalla kelillä, sillä terävät  BUGrip®-pohjien hiilinastat pureutuvat jäiseen tienpintaan.

Intersportilta löydät naisten nastakengät monipuoliseen talven ulkoiluun, kävelyyn ja vapaa-aikaan. Hyvillä jalkineilla kuljet turvallisesti talvisessa säässä. Jos kaipaat apua juuri sinulle parhaiten sopivien nastakenkien valintaan, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua parhaimman vaihtoehdon valinnassa. Tarvitsetko muita varusteita kylmää keliä vastaan? Valikoimastamme löydät myös naisten talvitakit, ulkoiluhousut sekä juoksuvaatteet.

Paljonko naisten nastakengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten nastakengät -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 179.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten nastakengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Lynx Mid DX Spike W - naisten nastakengät, Halti Lynx Mid DX Spike - nastakengät ja Merrell Moab Speed Mid Thermo Waterproof Spike - naisten nastakengät sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten nastakengät

4.62/5

Perustuu 157 arvosteluun