Sisältöön

Naisten treenikengät

Jokainen treenaaja tietää, että kengillä on merkitystä. Hyvät treenikengät tekevät harjoittelusta mukavampaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa. Mitkä ominaisuudet tekevät treenikengistä hyvät? Jos aloitetaan perusseikoista, kenkien tulee olla oikean kokoiset ja omien jalkojen muodoille sopivat. Treenikenkien on hyvä olla varusteltu pitävillä pohjilla, jotta liikkeisiin saa riittävästi tukea lattiasta ilman liukastumisen pelkoa. Koska myös jalat hikoilevat yleensä treenatessa, treenikenkien tulee olla valmistettu hengittävästä materiaalista. Hengittävä pintamateriaali siirtää iholta erittyvää kosteutta ja pitää jalat kuivina intensiivisenkin treenisession ajan. Treenimuodosta riippuen, kenkien tulee tarjota myös riittävästi tukea ja vaimennusta. Esimerkiksi tanssillisissa tai muutoin vauhdikkaissa lajeissa nämä ominaisuudet ovat tarpeen. Jos sinulla on haussa hyvät salikengät naisille, Intersportista löydät etsimäsi.

Millaiset naisten treenikengät sinä haluat löytää? Treenikengät tarjoavat yhtä paljon erilaisia vaihtoehtoja kuin on eri treenimuotojakin. Kenkien ominaisuudet vaihtelevat, sillä eri lajeissa painottuvat erilaiset fyysiset vaatimukset. Jotta liikkuminen olisi mahdollisimman nautinnollista ja turvallista, kengät tuleekin aina valita oman treenimuodon mukaan. Rauhalliseen kuntosalitreeniin riittävät yleensä perinteiset salikengät, joiden pohjissa on riittävästi joustoa. Mikäli treenisi painottuu enemmän painonnostoon, kannattaa hankkia tukevammalla pohjalla ja jämäkämmällä rakenteella varustellut painonnostokengät. Mikäli harrastat sen sijaan tanssillisempaa lajia, kannattaa valita treenikengät, jotka ovat pohjasta joustavat ja rakenteeltaan nilkkaa tukevat. Jos harrastat CrossFit-lajia tai muuta toiminnallista treenimuotoa, kengiltä vaaditaan pitoa, joustoa ja tukea. Näihin lajeihin hyvä valinta ovat esimerkiksi Nike Metcon -treenikengät.

Mistä hyvät naisten treenikengät? Intersportin suuresta valikoimasta löydät laadukkaat ja tyylikkäät treenikengät naisille erilaisiin treenimuotoihin. Olipa mielessäsi CrossFit-kengät tai painonnostokengät, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimassa ovat kaikki parhaat merkit, kuten Nike naisten treenikengät, adidas naisten treenikengät sekä PUMA naisten treenikengät. Mikäli haluat löytää salikengät parhaaseen hintaan, katso myös naisten treenikengät ale-hintaan. Tilaa naisten treenikengät netistä helposti tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Oikean koon ja mallin valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Jos treeni on intohimosi, hanki myös muut varusteet ja vaatteet lajiisi. Katso esimerkiksi naisten treenipaidat, naisten treenitrikoot ja urheiluliivit. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko naisten treenikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten treenikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 25.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 154.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten treenikengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Under Armour W Charged Aurora 2 - naisten treenikengät, Under Armour W Charged Pursuit 3 - naisten treenikengät ja Puma Lex Wn's W - naisten treenikengät sekä suosituin merkki on Under Armour.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten treenikengät

4.52/5

Perustuu 25 arvosteluun