Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Naisten aurinkolasit

Aurinkolasit ovat ehdoton varuste kirkkaisiin päiviin – olitpa sitten urheilemassa tai vapaa-ajan vietossa. Aurinkolasit pitävät näkökentän selkeänä ja suojaavat silmiä vaaralliselta auringon uv-säteilyltä. Auringolta suojaavat lasit ovat hyödyllinen hankinta erityisesti niille, jotka liikkuvat pitkiä aikoja ulkosalla. Ne ovat korvaamaton varuste esimerkiksi juoksuun, pyöräilyyn, retkeilyyn, purjehdukseen ja hiihtoon. Jotta aurinkolasit suojaavat parhaalla mahdollisella tavalla ja tuntuvat mukavilta, ne kannattaa valita aina oman käyttötarkoituksen mukaan. Olipa mielessäsi trendikkäät naisten aurinkolasit rantalomailuun tai urheilulliset aurinkolasit naisille, Intersportista löydät etsimäsi.

Millaiset naisten aurinkolasit sinä haluat löytää? Aurinkolasit tarjoavat runsaasti valikoimaa, minkä vuoksi ennen ostopäätöstä kannattaa tutustua huolellisesti erilaisiin malleihin ja niiden teknisiin ominaisuuksiin. Jos etsit aurinkolaseja urheiluun, valitse aina omaan lajiin tarkoitetut aurinkolasit. Esimerkiksi pyöräilyyn ja juoksuun löytyvät yleensä omanlaisensa aurinkolasit. Vapaa-aikaan tarkoitetut aurinkolasit eivät sovellu urheiluun – ne eivät pysy paikallaan kovassa vauhdissa, eivätkä tarjoaa riittävää suojaa vaativampiin olosuhteisiin. Urheiluarinkolasit saattavat olla varusteltu myös erityisellä pinnoitteella, joka estää linssejä huurtumasta lämpötilojen vaihdellessa. Aurinkolaseja ostaessa tulee käyttötarkoituksen lisäksi huomioida aina myös mahdolliset linssien voimakkuudet sekä kasvojen yksilöllinen muoto.

Mistä parhaat aurinkolasit naisille? Olipa mielessäsi korkealaatuiset ja tyylikkäät aurinkolasit urheiluun tai vapaa-aikaan, Intersportista löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät tunnetut ja luotettavat merkit, kuten naisten Vans-aurinkolasit ja Bliz-aurinkolasit naisille. Tilaa naisten aurinkolasit netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat myös asiantuntevat myyjämme, ketkä auttavat sinua sopivimman mallin ja oikean koon valinnassa. Muista hankkia myös muut varusteet aurinkoisiin ja lämpimiin päiviin – katso esimerkiksi lippalakit, juomapullot ja shortsit. Tervetuloa ostoksille!

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.