Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNaisten aurinkolasit

Aurinkolasit ovat ehdoton varuste kirkkaisiin päiviin – olitpa sitten urheilemassa tai vapaa-ajan vietossa. Aurinkolasit pitävät näkökentän selkeänä ja suojaavat silmiä vaaralliselta auringon uv-säteilyltä. Auringolta suojaavat lasit ovat hyödyllinen hankinta erityisesti niille, jotka liikkuvat pitkiä aikoja ulkosalla. Ne ovat korvaamaton varuste esimerkiksi juoksuun, pyöräilyyn, retkeilyyn, purjehdukseen ja hiihtoon. Jotta aurinkolasit suojaavat parhaalla mahdollisella tavalla ja tuntuvat mukavilta, ne kannattaa valita aina oman käyttötarkoituksen mukaan. Olipa mielessäsi trendikkäät naisten aurinkolasit rantalomailuun tai urheilulliset aurinkolasit naisille, Intersportista löydät etsimäsi.

Millaiset naisten aurinkolasit sinä haluat löytää? Aurinkolasit tarjoavat runsaasti valikoimaa, minkä vuoksi ennen ostopäätöstä kannattaa tutustua huolellisesti erilaisiin malleihin ja niiden teknisiin ominaisuuksiin. Jos etsit aurinkolaseja urheiluun, valitse aina omaan lajiin tarkoitetut aurinkolasit. Esimerkiksi pyöräilyyn ja juoksuun löytyvät yleensä omanlaisensa aurinkolasit. Vapaa-aikaan tarkoitetut aurinkolasit eivät sovellu urheiluun – ne eivät pysy paikallaan kovassa vauhdissa, eivätkä tarjoaa riittävää suojaa vaativampiin olosuhteisiin. Urheiluarinkolasit saattavat olla varusteltu myös erityisellä pinnoitteella, joka estää linssejä huurtumasta lämpötilojen vaihdellessa. Aurinkolaseja ostaessa tulee käyttötarkoituksen lisäksi huomioida aina myös mahdolliset linssien voimakkuudet sekä kasvojen yksilöllinen muoto.

Mistä parhaat aurinkolasit naisille? Olipa mielessäsi korkealaatuiset ja tyylikkäät aurinkolasit urheiluun tai vapaa-aikaan, Intersportista löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät tunnetut ja luotettavat merkit, kuten naisten Vans-aurinkolasit ja Bliz-aurinkolasit naisille. Tilaa naisten aurinkolasit netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat myös asiantuntevat myyjämme, ketkä auttavat sinua sopivimman mallin ja oikean koon valinnassa. Muista hankkia myös muut varusteet aurinkoisiin ja lämpimiin päiviin – katso esimerkiksi lippalakit, juomapullot ja shortsit. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko naisten aurinkolasit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten aurinkolasit -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten aurinkolasit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bliz Bliz ace lasit - aurinkolasit, Firefly Popular T4940 - aurinkolasit ja Firefly Lakeside 77751 - aurinkolasit sekä suosituin merkki on Bliz.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten aurinkolasit

3.89/5

Perustuu 9 arvosteluun