Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINNaisten anorakit

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten anorakit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten anorakit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten anorakit ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten anorakit mm. merkeiltä Halti, Fjällräven, Rukka. Naisten anorakit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Fjällräven Expedition Pack Down Anorak W -anorakki, 369.00€.

Paljonko naisten anorakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten anorakit -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 369.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten anorakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fjällräven Expedition Pack Down Anorak W - anorakki, Halti Routa W XCT anorak - anorakki ja Halti Pallas W X-stretch Anorak - anorakki sekä suosituin merkki on Fjällräven.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten anorakit

4.77/5

Perustuu 22 arvosteluun