Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetNaisten toppaliivit

Toppaliivi naisille on kevyt ja lämmin liivi, jota voi käyttää sellaisenaan lämmittämään tai kerrospukeutumisen osana. Toppaliivi on loistava vaihtoehto niin syksyn viileneviin iltoihin kun kevään valoisiin päiviin. Liivit soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön niin vapaa-aikaan kuin aktiivisempaan ulkoiluun. Toppaliivejä löytyy monenlaisia – kevyemmät liivit ovat usein niin sanottuja hybridiliivejä, jotka ovat kevyesti topattuja ja niistä löytyvät joustavat paneelit sivuilta helpottamaan liikkumista ja istuvuutta. Paksummat toppaliivit ovat valmistettu useammasta kerroksesta ja niissä pärjää myös kylmemmällä kelillä. Vanueriste yhdistettynä laadukkaaseen vuorikankaaseen sitovat loistavasti lämpöä ja vettä hylkivä pintakangas pitää kylmän ilman ja veden ulkopuolella.

Pitkä toppaliivi naisille

Pitkät toppaliivit ovat nousseet suureen suosioon niiden helppokäyttöisyyden ja trendikkyyden takia. Naisten pitkät toppaliivit ulottuvat polveen asti, minkä ansiosta ne tuntuvat mukavalta päällä ja lämmittävät myös kylmällä säällä. Pitkä toppaliivi soveltuu täydellisesti syksyn viileneviin keleihin tuomaan näyttävyyttä vapaa-ajan tyyliin. Didriksonsin ja Röhnischin valikoimasta löydät myös lämpimät toppaliivit, jotka soveltuvat myös talvikäyttöön päällimmäiseksi kerrokseksi.

Toppaliivit naisille ovat trendikkäitä

Toppaliiveistä löytyy useita eri värejä sekä tyylejä. Esimerkiksi Didriksonsilta ja Röhnischiltä löytyy pidempiä ja lämpimämpiä puffer-toppaliivejä, jotka ovat todella tyylikkäitä ja soveltuvat niin syys-, talvi- ja kuin kevätkaudelle. Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät toppaliivit parhailta merkeiltä kuten Halti, Röhnisch tai Columbia.

Paljonko naisten toppaliivit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten toppaliivit -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 26 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten toppaliivit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Luhta Evienne Long W Vest - naisten toppaliivi, Nike Therma-FIT Synthetic-Fill Running Vest W - naisten toppaliivi ja Fjällräven Expedition X-Lätt Vest W - naisten toppaliivi sekä suosituin merkki on Luhta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten toppaliivit

4.93/5

Perustuu 15 arvosteluun