Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Naisten toppaliivit

Toppaliivi naisille on kevyt ja lämmin liivi, jota voi käyttää sellaisenaan lämmittämään tai kerrospukeutumisen osana. Toppaliivi on loistava vaihtoehto niin syksyn viileneviin iltoihin kun kevään valoisiin päiviin. Liivit soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön niin vapaa-aikaan kuin aktiivisempaan ulkoiluun. Toppaliivejä löytyy monenlaisia – kevyemmät liivit ovat usein niin sanottuja hybridiliivejä, jotka ovat kevyesti topattuja ja niistä löytyvät joustavat paneelit sivuilta helpottamaan liikkumista ja istuvuutta. Paksummat toppaliivit ovat valmistettu useammasta kerroksesta ja niissä pärjää myös kylmemmällä kelillä. Vanueriste yhdistettynä laadukkaaseen vuorikankaaseen sitovat loistavasti lämpöä ja vettä hylkivä pintakangas pitää kylmän ilman ja veden ulkopuolella.

Lämmin ja hupullinen toppaliivi naisille

Naisten toppaliivien joukosta löydät myös hupullisia toppaliivejä, joka sulautuu arkityyliin hienosti. Huppu tuo suojaa pään sekä kaulan alueelle vaikean sään yllättäessä, tuoden lämpöä myös. Toppaliivien suurin etu on, että ne ovat kevyitä ja helppokäyttöisiä, antaen lämpöä samalla. Toppaliivin kanssa on helppo liikkua, sillä hihattoman mallinsa ansiosta se ei rajoita liikkumista yhtä paljon kuin esimerkiksi jotkut pidemmät takit. Naisten toppaliivi on täydellinen valinta sinulle, joka haluat yhdistää käytännöllisyyden, helppouden sekä tyylin talvi- ja syyskaudella. 

Pitkä toppaliivi naisille

Pitkät toppaliivit ovat nousseet suureen suosioon niiden helppokäyttöisyyden ja trendikkyyden takia. Naisten pitkät toppaliivit ulottuvat polveen asti, minkä ansiosta ne tuntuvat mukavalta päällä ja lämmittävät myös kylmällä säällä. Pitkä toppaliivi soveltuu täydellisesti syksyn viileneviin keleihin tuomaan näyttävyyttä vapaa-ajan tyyliin. Didriksonsin ja Röhnischin valikoimasta löydät myös lämpimät toppaliivit, jotka soveltuvat myös talvikäyttöön päällimmäiseksi kerrokseksi.

Toppaliivit naisille ovat trendikkäitä

Toppaliiveistä löytyy useita eri värejä sekä tyylejä. Esimerkiksi Didriksonsilta ja Röhnischiltä löytyy pidempiä ja lämpimämpiä puffer-toppaliivejä, jotka ovat todella tyylikkäitä ja soveltuvat niin syys-, talvi- ja kuin kevätkaudelle. Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät toppaliivit parhailta merkeiltä kuten Halti, Röhnisch tai Columbia.

Paljonko naisten toppaliivit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten toppaliivit -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 32 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten toppaliivit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Odlo Insulator Vest W - naisten toppaliivi, McKINLEY Long Puffer Vest W - naisten toppaliivi ja Columbia Powder Lite Vest W - naisten toppaliivi sekä suosituin merkki on Odlo.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten toppaliivit

4.87/5

Perustuu 15 arvosteluun