Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetNaisten liivit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Naisten liivit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (12)
  12 / 12 tuotetta

  naisten liivit

  Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten liivit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata naisten liivit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät naisten liivit ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten liivit mm. merkeiltä Luhta, Mckinley, Röhnisch. Naisten liivit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Luhta Kuurna Long W Vest -toppaliivi, 99.90€.

  Paljonko naisten liivit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Naisten liivit-kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 139.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat naisten liivit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Luhta Kuurna W Vest - naisten toppaliivi, Columbia Powder Pass Vest W - naisten toppaliivi ja Swix Swix Triac 3.0 Vest W Hiihtoliivi - naisten tuuliliivi sekä suosituin merkki on Luhta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: naisten liivit

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun