Sisältöön

Icebug kengät

Icebug tunnetaan huippulaadukkaista ja innovatiivisista jalkineista. Jos nautit ulkoilusta kaikkina vuodenaikoina, Icebug-kengät ovat ihanteellinen valinta. Brändin jalkineissa hyödynnetään ainutlaatuisia materiaaliratkaisuja ja edistyksellisiä teknologioita, joka on suunniteltu toimimaan erityisesti pohjoisen sääolosuhteiden ja luonnon ehdoilla. Icebug-kengistä löytyy niin juoksuun, ulkoiluun kuin vapaa-aikaankin soveltuvia vaihtoehtoja sekä miehille että naisille. Niistä löytyy esimerkiksi veden- ja tuulenpitävällä Gore-Tex-kankaalla varusteltuja kesälenkkareita sekä huippulaadukkaita nastakenkiä talven liukkaille teille. Icebug tunnetaan erityisesti uniikilla BUGrip-teknologialla varustelluista nastakengistä. Älykkäiden nastojen salaisuus on, että ne mukautuvat erilaisiin alustoihin ja tarjoavat siten parhaan aina mahdollisen pidon. Pehmeillä pinnoilla älynastat pureutuvat terävästi alustaan, kun taas kovilla pinnoilla ne painuvat pohjakumin sisään.

Millaiset Icebug-kengät sinä haluat löytää? Brändin valikoimasta löytyy niin kävelykenkiä, vapaa-ajan kenkiä, juoksukenkiä kuin pitopohjakenkiäkin. Jos nautit kävely- tai juoksulenkeistä talviaikaan, nastapohjaiset Icebug-kengät ovat sinulle ehdoton vaihtoehto. Talvijuoksuun tarkoitetut Icebug-nastakengät loistavat täydellisen pidon lisäksi keveydellään ja joustavuudellaan. Mikäli etsit juoksukenkiä kesään tai kevääseen, ja lenkkeilet mielelläsi metsäpoluilla ja haastavissakin maastoissa, Icebug-kesälenkkarit ovat sinulle optimaalinen vaihtoehto. Vaikka kesäkäyttöön suunnatut Icebug-lenkkarit ovat veden- ja tuulenpitävät, ne myös miellyttävän hengittävät. Omaan juoksuharrastukseen parhaiten soveltuvien Icebug-kenkien valinnassa kannattaa turvautua asiantuntevan myyjän neuvoihin.

Etsitkö kestäviä ja toimivia kenkiä Suomen sääoloihin? Intersportista löydät kaikki parhaat Icebug-kengät. Olipa mielessäsi sitten Icebug-kengät naisille tai Icebug-kengät miehille, meiltä löydät etsimäsi. Suuresta kenkävalikoimastamme löydät tyylikkäät ja tukevat Icebug-talvikengät vapaa-aikaan sekä Icebug-kengät juoksuun, kävelyyn ja monipuoliseen ulkoiluun. Valikoimastamme löytyvät suositut mallit, kuten Icebug Muurame, Icebug Moss2 BUGrip ja Icebug Ivalo. Mikäli mielessäsi on tietty malli, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa Icebug-kengät netistä tai tutustu brändin valikoimaan Intersport-kaupassa. Muista hankkia myös vaatteet ja muut varusteet ulkoiluun – katso ulkoilutakit, ulkoiluhousut, juoksuvaatteet ja juoksutrikoot.

Paljonko Icebug kengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Icebug kengät -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 209.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Icebug kengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Icebug Moss4 M BUGrip - miesten kengät, Icebug NewRun M BUGrip - miesten kengät ja Icebug Moss4 W Michelin Wic - naisten kengät.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Icebug kengät

4.49/5

Perustuu 80 arvosteluun