Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Neuleet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Neuleet
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Neuleet

  Intersportilta löydät neuleita tuomaan lämpöä viileisiin päiviin. Neuleet toimivat muun muassa retkeilyssä, purjehduksessa tai ihan ulkoilussa. Neuleet sopivat myös kaupunkiin ja ovat tyylikäs lisäys asuun kuin asuun. Neuleet voivat myös tuoda hieman väriä piristämään asukokonaisuutta.

  Valikoimasta löytyy tunnettuja ja laadukkaita merkkejä kuten Helly Hansen, Devold ja Peak Performance

  Paljonko neuleet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat neuleet -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat neuleet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Smekker Knit - neule, Röhnisch Mae Knitted Sweater - neule ja Röhnisch Mae Knitted Vest - neule sekä suosituin merkki on Kari Traa.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.