Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Neuleet

Neuleet

Intersportilta löydät neuleita tuomaan lämpöä viileisiin päiviin. Neuleet toimivat muun muassa retkeilyssä, purjehduksessa tai ihan ulkoilussa. Neuleet sopivat myös kaupunkiin ja ovat tyylikäs lisäys asuun kuin asuun. Neuleet voivat myös tuoda hieman väriä piristämään asukokonaisuutta.

Valikoimasta löytyy tunnettuja ja laadukkaita merkkejä kuten Helly Hansen, Devold ja Peak Performance

Paljonko neuleet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat neuleet -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.