Sisältöön

Nuorten alusasut

Alusasut kategoriat

Nuorten alusasut

Pukeutumalla kerroksittain ulkoilusta voi nauttia täysillä kovimmillakin talvipakkasilla. Lämpimin ulkoiluasu syntyy, kun valitset oikeanlaisia materiaaleja päällysvaatteiden alle tuleviin vaatekerroksiin.

Asun alimmaiseksi puetaan aluskerros, joka siirtää kosteutta pois iholta ja pitää sen lämpimänä. Toimivimmat aluskerroksen vaatteet valitaan joko teknisestä tekokuidusta tai merinovillasta.

Aluskerroksen päälle puetaan yksi tai useampi välikerros. Välikerrokseen sopivia materiaaleja ovat esimerkiksi villa ja tekokuidut sekä näiden sekoitteet.

Valikoimastamme löydät laadukkaat lasten tekniset ja merinovillaiset aluskerrastot sekä miellyttävän pehmeät lasten väliasut toimivaan kerrospukeutumiseen. Löydät meiltä parhaat merkit, kuten McKINLEYn ja Craftin. Löydä myös muut tuotteet lasten talvipukeutumiseen – tutustu esimerkiksi nuorten talvitakkeihin, talvikenkiin ja käsineisiin.

Paljonko nuorten alusasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat nuorten alusasut -kategorian tuotteet saat hintaan 22.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 30 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat nuorten alusasut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Craft Core Dry Baselayer Set Jr - nuorten aluskerrasto, Halti Avion junior set - nuorten aluskerrasto ja Devold Multi Sport Merino 190 Set Jr - nuorten aluskerrasto sekä suosituin merkki on Craft.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: nuorten alusasut

4.38/5

Perustuu 39 arvosteluun