Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.  • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Koulureput
  • Kohderyhmä
  • Väri
  • Merkki
  • Kauppasaatavuus
    • Poista rajaukset
    • Näytä tuotteet (23)
    23 / 23 tuotetta
    Inspiroidu artikkeleistamme
    Rajaa valikoimaa
    • Poista rajaukset
    • Näytä sisällöt
    Rajaa valikoimaa

    Koulureppu

    Hyvä koulureppu on hankinta, josta on paljon iloa arjessa. Tilavassa koulurepussa kulkevat kätevästi niin koulukirjat, eväät, pienet tarvikkeet, vaihtovaatteet ja harrastuksiin tarvittavat varusteet. Suurempikin tavaramäärä kulkee repussa mukavasti ja turvallisesti, sillä repun painopiste jakaa kuorman tasaisesti selälle. Reppua voi käyttää kätevästi myös pyöräillessä, sillä olkaimet jättävät kädet vapaiksi. Repun olkaimet ovat pehmeät ja tukevat, joten hiertymiä tai niskan jumiutumista ei tarvitse pelätä. Tyylistäkään ei tarvitse tinkiä, sillä koulurepuista löytyy runsaasti erilaisia malleja ja värivaihtoehtoja moneen makuun. Itselle sopivaa reppua valitessa kannattaa tyylin lisäksi huomioida myös tekniset ominaisuudet, kuten tilavuus ja materiaali.

    Haussa pienempien lasten koulureppu? Jos mielessäsi on koulureppu tytölle tai koulureppu pojalle, valikoimaa löytyy runsaasti. Tarhaikäiselle tai päiväkoti-ikäiselle lapselle riittää yleensä tilavuudeltaan pienempi koulureppu, mutta ala-asteikäinen tarvitsee jo suuremman repun. Koulurepun kokoa arvioidessa on hyvä huomioida, että reppuun tulee mahtua koulukirjojen lisäksi eväät, urheiluvarusteet ja mahdolliset harrastuksiin tarvittavat tarvikkeet. 15–20 -litrainen reppu on yleensä tilavuudeltaan riittävä koululaiselle. Vaikka lapsen tyyli- ja makumieltymykset saattavat vaihdella tiuhaankin tahtiin, laadukkaaseen reppuun kannattaa aina panostaa. Laadukas koulureppu kestää kovaakin kulutusta ja on yleensä halpaa reppua mukavampi valinta.

     

    Haussa reppu yläasteelle tai lukioikäiselle? Yläaste- ja lukioikäinen tarvitsee jo tilavuudeltaan suuremman repun, sillä koulupäivät ovat pidempiä ja yhden päivänä aikana saattaa tarvita montaakin erilaista koulukirjaa. Koulureput nuorille ovatkin kooltaan yleensä noin 20-25 litran välillä. Jos nuori harrastaa urheilua, reppuun tulee mahtua myös omaan lajiin tarvittavat vaatteet ja varusteet. Reppua valitessa on myös hyvä arvioida myös materiaalia. Jos nuori liikkuu pyörällä tai vaikkapa skootterilla, repun olisi hyvä olla vedenpitävää materiaalia, jolloin tavarat pysyvät kuivana sadekelin sattuessa. Nuorille löytyy runsaasti trendikkäitä ja ajattoman tyylikkäitä koulureppuja, jotka ilahduttavat useammankin vuoden ajan.

    Mistä löytyvät parhaat koulureput? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki tyylikkäät ja laadukkaat koulureput lapsille ja nuorille. Olipa mielessäsi pienempi koulureppu ja tilavampi koulureppu, meiltä löydät etsimäsi. Vans-koulureppu tai adidas-koulureppu – meiltä löydät kaikki tunnetut ja luotettavat merkkireput aina sesongin tyylikkäimmissä väreissä. Valikoimasta löydät myös trendikkäät gymbag-laukut kouluun ja vapaa-aikaan. Kun kaipaat apua oikeanlaisen koulurepun valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa koulureppu netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut tyylikkäät vaatteet ja varusteet kouluun ja vapaa-aikaan. Katso esimerkiksi tennarit, hupparit ja verkkarit.

    Paljonko koulureput -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

    Intersportin edullisimmat koulureput -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 120.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 23 tuotetta.

    Mitkä ovat suosituimmat koulureput -kategorian tuotteet?

    Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Stockholm - koulureppu, Herschel Western Backpack - koulureppu ja adidas Linear Classic Daily Backpack - koulureppu sekä suosituin merkki on Helly Hansen.

    Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

    Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

    Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

    Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

    Arvostelut: koulureput

    4.44/5

    Perustuu 25 arvosteluun