Sisältöön

Vans reput

Reput kategoriat

Vans reppu

Vans on klassinen brändi, joka tunnetaan urbaanin skeitti- ja katumuodin edelläkävijänä jo kymmenien vuosien ajalta. Vans tunnetaan ensi sijassa huippulaadukkaiden ja tyylikkäiden tennareiden ja skeittikenkien valmistajana. Brändin valikoimasta löytyvät myös rentoa skeittitunnelmaa henkiviä vaatteita, asusteita ja varusteita. Vans luottaa tyylissään yksinkertaiseen ja linjakkaaseen muotokieleen, minkä ansioista brändin tuotteet ovat ajattomia ja helposti yhdisteltäviä. Pelkistetty muotokieli sallii Vans-kenkien ja vaatteiden räväkät väriyhdistelmät ja hauskat kuosit. Räväkkä ruutukuosi, puhtaat perusvärit sekä pop-kulttuurista tutut printit ovat osa brändin luonnetta. Samat tyylielementit toistuvat myös brändin repuissa ja laukuissa.

Vans-reput kuuluvat rentojen tennareiden ohessa yhdysvaltalaisen brändin suosituimpiin tuotteisiin. Jos pidät näyttävistä väreistä, kuoseista ja yksinkertaisen tyylikkäästä designista, Vans-reppu on sinulle täydellinen laukku. Vans-repuista löytyy reippaasti erilaisia tyylejä ja värivaihtoehtoja niin nuoremmille kuin vanhemmillekin katumuodin ystäville. Jos klassisempi tyyli on mieleesi, Vans-repuista löytyy myös hillitympiä vaihtoehtoja. Vans-reppu on upean tyylinsä lisäksi oivallinen valinta myös korkean laatunsa puitteissa. Vans-reput on valmistettu parhaista materiaaleista, jotka kestävät katseiden lisäksi myös aikaa. Vans oli alkujaan juuri skeittaajien ja surffaajien suosima merkki, joten brändin tuotteet on suunniteltu kestämään kovaakin kulutusta.

Millainen Vans-reppu sopii sinulle?

Etsitpä sitten kompaktia koulureppua tai tyylikästä työreppua, Vansin valikoimasta löydät etsimäsi. Ennen kuin suuntaat reppuostoksille, onkin hyvä pohtia sekä käyttötarkoitusta että tilantarvetta. Suurin osa Vans-repuista on kooltaan samaa luokkaa kuin tavalliset päiväreput, eli niiden tilavuus vaihtelee 20–15 litran välillä. Koululaiselle riittää yleensä noin 22 litran suuruinen reppu, jossa on muutama erillinen tasku pienemmille tarvikkeille. Jos tilantarve on suurempi ja reppuun tulee mahtua esimerkiksi harrastuksiin tarvittavat vaatteet ja varusteet, kannattaa valita hieman suurempi Vans-backpack. Jos koululainen liikkuu pyöräillen tai kävellen, on hyvä varmistaa, että repun materiaali on vettähylkivää. Vettähylkivä Vans-reppu pitää sisältönsä kuivana sateen sattuessa.

Mistä löytyvät tyylikkäät Vans-reput?

Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki upeat Vans-reput kouluun, töihin ja vapaa-aikaan. Olipa mielessäsi sitten suurempi Vans-backpack tai Vans-koulureppu, meiltä löydät etsimäsi. Värikäs, kuviollinen tai klassinen musta Vans-reppu – meiltä löydät suuren valikoiman erilaisia värejä, kuoseja ja tyylejä. Valikoimastamme löydät myös trendikkäät Vans-gymbagit. Jos mielessäsi on Vans-reppu edullisesti, kannattaa seurata myös verkkokauppamme Last Chance -osaston vaihtuvia tarjouksia. Tilaa Vans-reppu netistä tai tutustu merkin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Katso myös muut reput, laukut ja Vans-kengät.

Paljonko Vans reput -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Vans reput -kategorian tuotteet saat hintaan 40.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 42.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Vans reput -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vans Ranged 2 Backpack - päiväreppu, Vans Alumni Pack - päiväreppu ja Vans Ranged 2 Prints Backpack - päiväreppu.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.