Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Kompressiosäärystimet

Kompressiovaatteiden teho perustuu niiden tuottamaan paineen tunteeseen lihaksessa. Paine tehostaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja hapen liikkumista lihaksiin. Paine tehostaa suorituskykyä ja vilkastuttaa treenin jälkeistä palautumista. Kompressiovaatteet tukevat miellyttävästi lihaksia ja ehkäisevät turvotusta. Kompressiovaatteiden ja -sukkien lisäksi oivallinen vaihtoehto ovat kätevät kompressiosäärystimet. Jos jalkasi väsyvät helposti ja kaipaat tukea erityisesti pohkeiden lihaksille, kompressiosäärystimet ovat sinulle täydellinen valinta. Nilkasta polven alapuolelle ulottuvat säärystimet tehostavat laskimoverenkiertoa ja ehkäiset penikkatautia, akillesjänteen ongelmia ja pohjelihaksen kramppeja sekä rasitusvammoja. Kompressiosäärystimet myös vähentävät treenin jälkeen syntyvää väsymystä ja lihasarkuutta. Jos myös jalkateräsi väsyvät tai turpoavat helposti, voit hankkia myös kompressiosukat säärystinten tueksi.

Millaiset kompressiosäärystimet sinulle sopivat? Kompressiosäärystimiä vertaillessa kannattaa ensi sijassa pohtia oman lajin vaatimuksia ja kuormittavuutta. Fyysisesti raskaisiin lajeihin, kuten painonnostoon ja cross training -tyyppisiin lajeihin, kannattaa hankkia voimakkaammalla kompressiolla varustellut säärystimet. Juoksuun ja tavalliseen salitreeniin riittävät usein hieman kevyemmällä kompressiolla varustellut säärystimet. Jos etsit kompressiosäärystimiä intensiivisiin lajeihin, kuten juoksuun, kannattaa kiinnittää huomioita materiaalin hengittävyyteen. Säärystinten paksusta rakenteesta huolimatta niiden tulee siirtää kosteutta pois ihon pinnalta ja kuivua nopeasti. Valitse siis teknisestä materiaalista valmistetut säärystimet hiostaviin lajeihin.

Haluatko lisää tehoa treeniin ja palautumiseen? Intersportin suuresta valikoimasta löydät laadukkaat ja tyylikkäät kompressiosäärystimet urheilun tueksi. Olipa lajisi sitten juoksu, kuntosalitreeni tai jalkapallo, kompressiosäärystimillä lisäät tehoa ja mukavuutta suoritukseesi. Valikoimastamme löydät muun muassa turvalliset ja tyylikkäät ZeroPoint-säärystimet, joista löydät runsaasti värivalikoimaa moneen makuun. Sopivimman mallin ja oikean koon kompressiosäärystimistä löydät asiantuntevien myyjiemme avustuksella. Tilaa kompressiosäärystimet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos kaipaat kokonaisvaltaisempaa tukea, tutustu myös muihin kompressiovaatteisiin.

Paljonko kompressiosäärystimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kompressiosäärystimet -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 12.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kompressiosäärystimet

4.63/5

Perustuu 8 arvosteluun