Sisältöön

Singles Day

Singles Day 2024 ajoittuu maanantaihin 11.11.2024. Pysy kuulolla ja valmistaudu poimimaan tältä sivulta parhaat Singles Day -tarjoukset.

Singles Day 2024.

Mikä on Singles Day?

Singles Day eli sinkkujen päivä, on alunperin kiinalainen juhlapäivä, joka on sittemmin levinnyt juhlittavaksi ympäri maailmaa. Singles Day on mahtava tilaisuus hemmotella itseään sekä tehdä edullisia ostoksia esimerkiksi joulua varten. Singles Day onkin varsin suosittu alennusmyyntijuhla, varsinkin verkkokaupoissa. Merkitse 11. marraskuuta kalenteriisi ja palaa katsomaan parhaat tarjouksemme! Tutustu myös muihin kampanjoihimme, jos haluat tehdä edullisia löytöjä loppuvuoteen.

Black Friday tarjouksetJoululahjat

Milloin on Singles Day?

Laita päivä 11.11.2024 kalenteriin! Singles Day 2024 vietetään virallisesti maanantaina 11.11.2024. Joka vuosi Singles Day vietetään samana päivänä, 11. marraskuuta.  Tarkka viikonpäivä vaihtelee vuosittain. Singles Day on loistava tilaisuus nauttia huikeista eduista, joten kannattaa tilata uutiskirjeemme, niin saat tarjouksista tiedon ensimmäisenä.

Tilaa uutiskirje

Mitkä ovat parhaat Singles Day -tarjoukset?

Singles Day on joka vuosi suurempi alennusjuhla, ja se onkin loistava tilaisuus tehdä huippuedullisia löytöjä niin verkkokaupasta kuin kivijaloista. Parhaat Singles Day -tarjoukset tulevat saatavilla usein virallisen juhlapäivän ympärillä, ja ensimmäisenä ne saat tietoosi kuulumalla Intersport Clubiin. Seuraavaa juhlapäivää odotellessa kannattaa tutustua myös muihin ajankohtaisiin kampanjoihin, jotka tarjoavat huikeita mahdollisuuksia poimia huippumerkit entistäkin edullisemmin.

Liity Clubiin

Singles day tarjoukset


Suositut sesonkikampanjat

Suositut kampanjat vaihtelevat sesongeittain, ja uusia kampanjoita tulee tasaisin väliajoin. Eri kampanjat ovat loistava hetki tehdä löytöjä valikoimamme parhailta merkeiltä. Jokainen näistä kampanjoista tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä löytöjä eri tarpeisiin. Tutustu suosittuihin kampanjoihin: 

AleBlack FridayJoululahjat 2023

Singles' Day 2024 - Parhaat tarjoukset

Singles’ Day eli Sinkkujen päivä on alun perin Kiinasta lähtöisin oleva juhlapäivä, joka on myöhemmin levinnyt maailmalle. Singleys' day on 11.11 ja tuo mahtavan tilaisuuden virittäytyä tarjoushuumaan ennen Black Fridayta. Juhlapäivän tarkoitus on juhlistaa sinkkuutta ja tapana on ostaa itselleen ja kavereille lahjoja. Nykyään Sinkkujen päivä on arvoltaan maailman suurimpia sesonkipäivä, jolloin voi löytää huikeita löytöjä ja alennuksia. Sinkkujen päivä on rantautunut myös Suomeen ja innostanut monia lähtemään mukaan Sinkkujen päivän tarjouksien tuomaan villitykseen.

Mikä on Singles' Day?

Singles Day on saanut nimensä myös päivämääräänsä pohjautuen, sillä se koostuu pelkistä ykkösnumeroista (11.11.). Singles Day on vuosien varrella kasvanut erittäin suureksi ostospäiväksi, varsinkin verkkokaupan puolella. Vaikka Singles Day on nimensä mukaisesti sinkkujen juhla, niin Singles Day tarjoukset ovat kuitenkin tarkoitettu kaikille.

Sinkkujen päivä on alennusten juhlaa

Sinkkujen päivää vietetään myös Intersporteissa ja Intersportin verkkokaupassa. Mitä sitten on tarjolla Sinkkujen päivänä? Jos ulkoiluvaatteet kylmeneville keleille ja talvelle on vielä hankkimatta, tarjouksista voi bongata paljon ulkoiluhousuja, takkeja ja alusasuja eri väreissä ja kuoseissa. Valikoimassa on monia erilaisia takkeja niin kaupunkiin kuin treeniin ja ulkoiluunkin. Myös lasten ulkoleikkeihin on hyvä varautua, sillä talvea kohti mennessä alkusyksyn ulkoiluvaatteet eivät enää lämmitä eikä suojaa yhtä hyvin. Singles Day -juhlaan on tarjolla myös lukuisia tarjouksia vapaa-ajan huippumerkeiltä. Kannattaa seurata tarjousvalikoimaa ja napata parhaat diilit nopeasti! 

Milloin on Singles Day?

Singles Day on aina 11.11. – vuodesta riippumatta. Numeroksi ykköset valikoituivat symboliksi myös sen takia, että se muistuttaa yksin olevaa ihmistä. Nykypäivänä sinkkujen päivä on vakiintunut vuotuiseksi shoppailupäiväksi.

Päivitä varusteesi Singles’ Day hinnoilla

Ulkoiluvaatteiden lisäksi on hyvä päivittää ulkoiluun soveltuvat varusteet ja reput, jotka sopivat loistavasti myös päiväretkille luontoon. Entä ennakoitko talven varalle, oli se sitten liukasta tai vetistä? Talvikenkiä erilaisilla ominaisuuksilla, kuten nastapohjilla ja vedenpitävällä materiaalilla, on myös Sinkkujen päivän tarjouksissa. Lisäksi treenivaatteiden valikoimasta löydät kaiken tarvittavan talven treenejä varten niin salille kuin kotisalillekin.

Parhaat Singles' Day tarjoukset 11.11.2024 Intersportin verkkokaupasta

Tutustu Sinkkujen päivän tarjouksiin ja tule tekemään huikeita löytöjä naisille, miehille ja lapsille! Tänäkin vuonna Intersportin verkkokauppa täyttyy huikeista tarjouksista parhailta merkeiltä. Singles' Dayn aikaan voit tehdä parhaita löytöjä pukinkonttiin – kannattaa myös katsoa löydätkö jotain jo joululahjaksi.

Paljonko singles day tarjoukset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat singles day tarjoukset -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 269.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 192 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat singles day tarjoukset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Crew Hooded Jacket 2.0 W - naisten kuoritakki, Nike Everyday Cushioned Crew Socks 3pr - pitkät sukat ja McKINLEY Rokua LW Down Jacket M - miesten untuvatakki sekä suosituin merkki on Helly Hansen.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: singles day tarjoukset

4.63/5

Perustuu 359 arvosteluun