Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetSingles day

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Singles day
 • Väri
 • Merkki
 • Laji
 • Tuotekategoria
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (541)
  541 / 541 tuotetta
  6 väriä
  Peak Performance
  Progress Hat. - pipo
  30.00 €
  19.90 €

  Singles' Day 2022 - Parhaat tarjoukset

  Singles’ Day eli Sinkkujen päivä on alun perin Kiinasta lähtöisin oleva juhlapäivä, joka on myöhemmin levinnyt maailmalle. Juhlapäivän tarkoitus on juhlistaa sinkkuutta ja tapana on ostaa itselleen ja kavereille lahjoja. Nykyään Sinkkujen päivä on arvoltaan maailman suurin sesonkipäivä, jolloin voi löytää huikeita löytöjä ja alennuksia. Sinkkujen päivä on rantautunut myös Suomeen ja innostanut monia lähtemään mukaan Sinkkujen päivän tarjouksien tuomaan villitykseen.

  Sinkkujen päivä on alennusten juhlaa

  Sinkkujen päivää vietetään myös Intersporteissa ja Intersportin verkkokaupassa. Mitä sitten on tarjolla Sinkkujen päivänä? Jos ulkoiluvaatteet kylmeneville keleille ja talvelle on vielä hankkimatta, tarjouksista voi bongata paljon ulkoiluhousuja, takkeja ja alusasuja eri väreissä ja kuoseissa. Valikoimassa on monia erilaisia takkeja niin kaupunkiin kuin treeniin ja ulkoiluunkin. Myös lasten ulkoleikkeihin on hyvä varautua, sillä talvea kohti mennessä alkusyksyn ulkoiluvaatteet eivät enää lämmitä eikä suojaa yhtä hyvin.

  Päivitä varusteesi Singles’ Day hinnoilla

  Ulkoiluvaatteiden lisäksi on hyvä päivittää ulkoiluun soveltuvat varusteet ja reput, jotka sopivat loistavasti myös päiväretkille luontoon. Entä ennakoitko talven varalle, oli se sitten liukasta tai vetistä? Talvikenkiä erilaisilla ominaisuuksilla, kuten nastapohjilla ja vedenpitävällä materiaalilla, on myös Sinkkujen päivän tarjouksissa. Lisäksi treenivaatteiden valikoimasta löydät kaiken tarvittavan talven treenejä varten niin salille kuin kotisalillekin.

  Tutustu Sinkkujen päivän tarjouksiin ja tule tekemään huikeita löytöjä naisille, miehille ja lapsille!

  Paljonko singles day maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Singles day-kategorian tuotteet saat hintaan 1.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 599.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1058 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat singles day?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Vuoksi Pants M - miesten kuorihousut, Björn Borg Seasonal Solid Sammy Shorts 5-pack M - miesten bokserit ja Musto BR1 Inshore Jkt M - miesten kuoritakki sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: singles day

  4.38/5

  Perustuu 2196 arvosteluun