Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINSoftshell-housut

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Softshell-housut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (128)
  128 / 128 tuotetta

  Softshell-housut

  Softshell-housut ovat intohimoisen liikkujan valinta. Softshell on materiaalina joustava, hengittävä ja pysyy kuivana pienen sateenkin aikana. Softshell-housut sopivat hyvin ulkoiluun ja retkeilyyn joustavan materiaalinsa ansiosta. Softshell-materiaalista valmistetut housut eivät kiristä tai purista, vaan myötäilevät liikkeitäsi joustavasti. Softshell on myös erittäin hengittävä materiaali, joten raskaammankaan liikunnan aikana ei tule tukahduttavan kuuma tai muuten tukala olo. Voit siis hyvillä mielin pukea softshell-housut myös esimerkiksi juoksu- tai hiihtolenkille.

  Intersportista löytyy paljon erilaisia malleja softshell-housuista, joten tutustu rauhassa eri vaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopivat housut käyttötarkoitusten mukaisesti. Aktiivisempaan liikuntaan sopivat kevyemmät mallit, jotka eivät lämmitä yhtä paljon kuin paksummat softshell-housut. Tarvittaessa alus- ja kerrospukeutumisella pystyy helposti säätelemään lämmittävyyttä, jolloin samoja housuja voi käyttää ympärivuotisesti.

  Mistä parhaat softshell-housut? Olipa mielessäsi vedenpitävät tai kevyet softshell-housut, Intersportista löydät paljon tyylikkäitä ja toimivia vaihtoehtoja. Valikoimasta löydät tunnetut ja luotettavat merkit, kuten Haglöfs, Peak Performance ja Luhta. Laajasta valikoimasta löydät myös Plus-koot sekä D-mitoitetut housut. Tilaa softshell-housut netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-myymälässäsi. Jos kaipaat apua sopivien softshell-housujen valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mielellään.

  Paljonko softshell-housut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat softshell-housut -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 259.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 128 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat softshell-housut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Morän Softshell Slim Pant Women - softshell-housut, Halti Elite II XCT Pants W - softshell-housut ja Pearl Izumi Summit Amfib Pants M - softshell-housut sekä suosituin merkki on Haglöfs.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: softshell-housut

  4.56/5

  Perustuu 245 arvosteluun