Sisältöön
Synttärit alkoi – katso tarjoukset! Synttärit alkoi – katso tarjoukset!

Intersportin synttärit alkoi ja toi mukanaan huikeita tarjouksia!

Kunnon juhlat pärähtivät käyntiin! Intersportissa vietetään synttäreitä huikein tarjouksin ja tarjolla on nyt paljon kovia merkkilöytöjä kevään ykköslajeihin sekä vapaa-aikaan.

 

NAISET MIEHET LAPSET

* Tarjoukset ovat voimassa 1.4. asti niin kauan kuin varatut erät riittävät.



Topstone 2 -gravelpyörä

Cannondale Topstone 2 on monipuolinen pyörä työmatkoille tai lenkkipyöräksi asfaltti ja sorateille.

 

2099,00 €
Väri
Vihreä
Musta
Sininen
Koko

Runkokoon valinta

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Hanki Cannondale Topstone 2 työsuhdepyöräksi

Työsuhdepyörä on verovapaa etu, jonka yritys voi tarjota työntekijöilleen. Edulla voit säästää jopa 30% pyörän hankintahinnasta veroetuna. Lue lisää miten saat edun käyttöösi. Jos olet jo edun piirissä voit lähettää sopimuspyynnön kauppaamme.

Tuotetiedot

Monipuolinen gravelpyörä alumiinirungolla on ihanteellinen vaihtoehto vauhdikkaille sorateille ja vaihteleville alustoille. Erinomainen pito, käsiteltävyys ja käyttömukavuus. Pyörässä OutFront ajogeometria joka pitää ohjauksen kevyenä ja ketteränä, samalla eturengas on pidemmällä edessä joka tekee pyörästä vakaamman ottamaan vastaan kovempia epätasaisuuksia maastossa. Rungossa on läpiviennit dropper-satulatolppaa varten ja irrotettava lokasuojakiinnike. 

  • Kevyt ja kestävä SmartForm C2 alumiinirunko ja hiilikuituhaarukka
  • Shimano GRX 400 10-v vaihteet
  • Shimano GRX 400 hydrauliset levyjarrut 160mm jarrulevyillä
Etuhaarukka: BallisTec Full Carbon, 1-1/8" to 1-1/4" steerer, 55mm OutFront offset, flat mount disc, internal routing, 12x100 thru axle
Etuvaihtaja:Shimano GRX 400
Jarrujen tyyppi:levyjarrut
Jarrujen tyyppi - lisätieto:Shimano GRX 400 hydraulinen, 160/160mm RT54
Kampisarja:FSA Omega AGX+ Alloy, 46/30
Polkimet mukana:ei
Rataspakka:Shimano HG500, 11-34, 10-speed
Rengaskoko tuumaa:28
Renkaat:WTB Riddler TCS Light
Runko:Aluminirunko
Runko - lisätieto:SmartForm C2 Alloy, 12x142 thru-axle, tapered headtube, flat mount disc, StraightShot internal cable routing, multiple gear/bottle mounts
Takavaihtaja:Shimano GRX 400, Shadow RD+
Vaihdevivut:Shimano GRX 400, 10-v
Vaihteet:10
Vanteet:Front Hub Formula cartridge bearing, Centerlock, 12x100mm, Rear Hub Formula cartridge bearing, Centerlock, 12x142mm, Rims WTB ST i23 TCS, 28h, tubeless ready

Tuotenumero
C15861M

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Cannondale

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.