Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

CCM Speedblade XS holder terämuovi
CCM Speedblade XS holder terämuovi

Speedblade XS holder terämuovi -luistimen terä

Täysin UUSI terärunko CCM Speedblade XS1, terän pikakiinnityksellä.

39,90 €
Koko
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Täysin UUSI terärunko CCM Speedblade XS1, terän pikakiinnityksellä. Helppo käyttöinen työkaluton teränvaihtomekanismi mahdollistaa terän vaihtamisen sekunneissa. Terä lukittuu mekaanisesti runkoon, jolloin se pysyy vakaasti paikallaan ja mahdollistaa maksimaalisen energian siirron kengästä jäähän.

Tuotenumero
HSBXS

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
CCM

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.