Paljon uusia alennettuja tuotteita! LAST CHANCE - tee kevään parhaat löydöt!
 
LAST CHANCE TÄYDENTYI  UUSILLA TUOTTEILLA!
 

LAST CHANCE -osiomme uudistui, ja on nyt pullollaan mahtavia tarjouksia huippumerkkiemme suosikeista. Ole nopea ja tee kevään parhaat löydöt!

 
 
 

  • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa ´Lasten pyörät´
  • Väri
  • Merkki
  • Poista valinnat
  • Näytä tuotteet (25)
25 tuotetta

Lasten polkupyörät

Laajasta polkupyörämallistostamme löydät lasten pyöriä jokaiseen makuun ja eri kokoisille pyöräilijöille. Pyöräilyn makuun pääsee mm. Nopsa Kick – potkupyörillä. Potkupyörän selässä lapsi pääsee tutustumaan turvallisesti pyöräilyn maailmaan ja harjoittelee kuin vahingossa myös tasapainottelua. Varttuneemmalle 2-4 vuotiaalle lapselle löytyy 12” lasten pyöriä, joiden apupyörät ja täyskattava ketjusuoja takaavat turvallisen kulkupelin pyöräilyn aloittamiseen.

Vanhemmille lapsille löytyy 16” ja 20” lasten polkupyöriä, joista löytyy mm. tyylikkäitä maastopyöriä ja rentoja citypyöriä. Myös lasten maastopyörät ovat laadukkaasti varusteltuja mm. etujarrujen jarruvoimarajoitin estää yllättävät äkkijarrutukset, tyylin viimeistelee alumiinivanteet, seisontatuki, runkolukko sekä joustokeula.  Meiltä ostetut lasten polkupyörät myydään kasattuna ja ajovalmiina.

Lasten pyörää hankittaessa on hyvä kiinnittää huomiota oikean kokoisen pyörän löytämiseen. Liian iso pyörä vaikeuttaa pyörällä ajamisen opettelua. Perusohjeena voidaan pitää, että kun lapsi istuu satulassa, tulisi molempien jalkojen ylettyä maahan. Mikäli lasten pyörän hankintaan liittyy kysymyksiä voit helposti kääntyä asiantuntevien myyjiemme puoleen. Mallistostamme löydät lasten pyöriä mm. merkeiltä Nopsa ja Nakamura. Tutustu valikoimaan ja tilaa lasten polkupyöräsi verkosta tai varaa ja koeaja suosikkisi lähimmässä kaupassasi!

 

LASTEN POLKUPYÖRIEN SUOSITUSKOOT:

Pyörän koko Lapsen ikä Lapsen pituus
12" 2 - 4 v. 80 - 100 cm
16" 3 - 5 v. 90 - 120 cm
20" 5 - 8 v. 110 - 130 cm