Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lasten polkupyörät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Rengaskoko tuumaa
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  Lasten polkupyörät

  Pyöräily on mahtava harrastus kaikenikäisille! Pyöräily on loistava tapa kohottaa kuntoa, nauttia ulkoilmasta ja liikkua kätevästi paikasta toiseen. Jotta pyöräilyn harjoittelu olisi juniorille mahdollisimman turvallista, helppoa ja miellyttävää, on äärimmäisen tärkeää valita oikean kokoinen ja polkijalleen sopiva pyörä. Kun lasten polkupyörän runko ja renkaan ovat oikean kokoisia, lapsen on helpompi pysyä tasapainossa ja molemmat jalat ylettyvät tukevasti maahan satulassa istuessa. Lapselle sopivaa polkupyörää valitessa kannattaa myös huolehtia, että lapsen ajoasento on pystyssä ja lapsi saa tukevan otteen ohjaustankoon. Vanhemmille lapsille polkupyörää valitessa kannattaa huomioida mahdollisten vaihteiden määrä. Vaihteet tekevät polkemisesta miellyttävämpää ja helpompaa.

  Ensimmäinen polkupyörä lapselle

  Kun olet ostamassa ensipyörää lapselle, kannattaa varmistaa, että se on turvallinen ja helposti hallittava. Lapsen ensipyörä voi hyvinkin olla potkupyörä, jota on helppo hallita sekä sillä voi rauhassa opetella tasapainon löytämistä. Kun ensituntuma potkupyörään on saatu, voidaan siirtyä isompiin malleihin.

  Lasten maastopyörät

  Lapsen on helppo yhdistää maastopyörällä käyttötarpeensa – sillä pääsee mutkattomasti kaupunkiin, kouluun sekä ajaa maastossa. Lasten maastopyöriä on saatavilla useassa eri koossa. 20-tuumainen maastopyörä soveltuu 120-senttiselle, 24-tuumainen Alle 140-senttiselle ja 26-tuumainen yli 140-senttiselle.

  Valitse sopiva lasten pyörä eri ikäisille lapsille

  Saatavilla on paljon erilaisia lasten pyöriä sekä nuoremmille että vanhemmille lapsille. Pyöräilyn makuun pääsee esimerkiksi Nopsa Kick -potkupyörillä. Potkupyörän selässä lapsi pääsee tutustumaan turvallisesti pyöräilyn maailmaan ja harjoittelee kuin vahingossa myös tasapainottelua. Varttuneemmalle 2–4 -vuotiaalle lapselle löytyy 12-tuumaisia lasten pyöriä, joiden apupyörät ja täyskattava ketjusuoja takaavat turvallisen kulkupelin pyöräilyn aloittamiseen. Vanhemmille lapsille löytyy 16- ja 20-tuumaisia lasten polkupyöriä, joista löytyy muun muassa tyylikkäitä maastopyöriä ja rentoja citypyöriä. Myös lasten maastopyörät ovat laadukkaasti varusteltuja mm. etujarrujen jarruvoimarajoitin estää yllättävät äkkijarrutukset. Tyylin viimeistelevät alumiinivanteet, seisontatuki, runkolukko sekä joustokeula. Meiltä ostetut lasten polkupyörät myydään kasattuna ja ajovalmiina. Apua sopivan kokoisen polkupyörän valintaan saat sivun alareunan taulukosta.

  LASTEN POLKUPYÖRIEN SUOSITUSKOOT:

  Pyörän kokoLapsen ikäLapsen pituus
  12"2 - 4 v.80 - 100 cm
  16"3 - 5 v.90 - 120 cm
  20"5 - 8 v.110 - 130 cm

  Suuresta polkupyörävalikoimastamme löydät paljon erilaisia lasten pyöriä aloitteleville tai jo varttuneemmille pyöräilyn harrastajille. Löydät meiltä esimerkiksi korkealaatuiset ja turvalliset Nopsa-pyörät ja Nakamura-pyörät lapsille. Mikäli lasten pyörän hankintaan liittyy kysymyksiä, voit helposti kääntyä asiantuntevien myyjiemme puoleen. Tutustu valikoimaan ja tilaa lasten polkupyöräsi verkosta tai varaa ja koeaja suosikkisi lähimmässä kaupassasi. Ennen kun hyppäät pyörän kyytiin, muista huolehtia myös pyöräilyvaatteet ja pyöräilyvarusteet kuntoon. Tutustu siis pyöräilykypäröihin, pyöräilyvaatteisiin ja pyöräilyvarusteisiin.

  Paljonko lasten polkupyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat lasten polkupyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 189.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 650.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lasten polkupyörät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Frog Bikes 40 14" - lasten polkupyörä, Nopsa Fleur 12 - lasten polkupyörä ja Nopsa Ultra 12 - lasten polkupyörä sekä suosituin merkki on Frog Bikes.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lasten polkupyörät

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun