Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetLasten polkupyörät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lasten polkupyörät
 • Väri
 • Merkki
 • Rengaskoko tuumaa
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (25)
  25 / 25 tuotetta

  Lasten polkupyörät

  Pyöräily on mahtava harrastus kaikenikäisille! Pyöräily on loistava tapa kohottaa kuntoa, nauttia ulkoilmasta ja liikkua kätevästi paikasta toiseen. Jotta pyöräilyn harjoittelu olisi juniorille mahdollisimman turvallista, helppoa ja miellyttävää, on äärimmäisen tärkeää valita oikean kokoinen ja polkijalleen sopiva pyörä. Kun lasten polkupyörän runko ja renkaan ovat oikean kokoisia, lapsen on helpompi pysyä tasapainossa ja molemmat jalat ylettyvät tukevasti maahan satulassa istuessa. Lapselle sopivaa polkupyörää valitessa kannattaa myös huolehtia, että lapsen ajoasento on pystyssä ja lapsi saa tukevan otteen ohjaustankoon. Vanhemmille lapsille polkupyörää valitessa kannattaa huomioida mahdollisten vaihteiden määrä. Vaihteet tekevät polkemisesta miellyttävämpää ja helpompaa.

  Valitse sopiva lasten pyörä eri ikäisille lapsille

  Saatavilla on paljon erilaisia lasten pyöriä sekä nuoremmille että vanhemmille lapsille. Pyöräilyn makuun pääsee esimerkiksi Nopsa Kick -potkupyörillä. Potkupyörän selässä lapsi pääsee tutustumaan turvallisesti pyöräilyn maailmaan ja harjoittelee kuin vahingossa myös tasapainottelua. Varttuneemmalle 2–4 -vuotiaalle lapselle löytyy 12-tuumaisia lasten pyöriä, joiden apupyörät ja täyskattava ketjusuoja takaavat turvallisen kulkupelin pyöräilyn aloittamiseen. Vanhemmille lapsille löytyy 16- ja 20-tuumaisia lasten polkupyöriä, joista löytyy muun muassa tyylikkäitä maastopyöriä ja rentoja citypyöriä. Myös lasten maastopyörät ovat laadukkaasti varusteltuja mm. etujarrujen jarruvoimarajoitin estää yllättävät äkkijarrutukset. Tyylin viimeistelevät alumiinivanteet, seisontatuki, runkolukko sekä joustokeula. Meiltä ostetut lasten polkupyörät myydään kasattuna ja ajovalmiina. Apua sopivan kokoisen polkupyörän valintaan saat sivun alareunan taulukosta.

  LASTEN POLKUPYÖRIEN SUOSITUSKOOT:

  Pyörän kokoLapsen ikäLapsen pituus
  12"2 - 4 v.80 - 100 cm
  16"3 - 5 v.90 - 120 cm
  20"5 - 8 v.110 - 130 cm

  Suuresta polkupyörävalikoimastamme löydät paljon erilaisia lasten pyöriä aloitteleville tai jo varttuneemmille pyöräilyn harrastajille. Löydät meiltä esimerkiksi korkealaatuiset ja turvalliset Nopsa-pyörät ja Nakamura-pyörät lapsille. Mikäli lasten pyörän hankintaan liittyy kysymyksiä, voit helposti kääntyä asiantuntevien myyjiemme puoleen. Tutustu valikoimaan ja tilaa lasten polkupyöräsi verkosta tai varaa ja koeaja suosikkisi lähimmässä kaupassasi. Ennen kun hyppäät pyörän kyytiin, muista huolehtia myös pyöräilyvaatteet ja pyöräilyvarusteet kuntoon. Tutustu siis pyöräilykypäröihin, pyöräilyvaatteisiin ja pyöräilyvarusteisiin.

  Paljonko lasten polkupyörät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Lasten polkupyörät-kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 510.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lasten polkupyörät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nopsa Fleur 20 - lasten polkupyörä, Frog Bikes 40 14" - lasten polkupyörä ja Frog Bikes Mini 10" - lasten polkupyörä sekä suosituin merkki on Nopsa.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lasten polkupyörät

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun