Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Asics GEL-NIMBUS™ 26

GEL-NIMBUS™ 26 tarjoaa mukavuutta jokaisella askeleella. Liikuta mieltäsi ASICSin avulla.

.Mitä uutta verrattuna edellisiin GEL-NIMBUS® -juoksukenkiin?

GEL-NIMBUS™ 26 on mallistomme mukavin kenkä. Siinä on uusi HYBRID ASICSCGRIP™ -pohja, joka takaa ensiluokkaisen pidon. Pehmeän neulotun iltin ja kauluksen ansiosta kenkä tuntuu ylellisestä ja mukautuu jalkaan erinomaisesti.

Pehmeä askellus

PureGEL™ -teknologia ja FF BLAST™ PLUS ECO -pehmustus tekevät askelluksesta pehmeää ja liikkumisesta mukavaa.

 Pumpulinen pehmustus

FF BLAST™ PLUS ECO -vaahdosta valmistettu pehmustus on kaikista mukavin pehmustuksemme, ja se tarjoaa jaloille mukavuutta ja pehmeyttä. Se on valmistettu noin 20-prosenttisesti biopohjaisia materiaaleja ja uusiutuvia luonnonvaroja hyödyntäen.

 Ylellinen istuvuus

Pehmeä ja joustava neulepintainen iltti ja kaulus helpottavat pukemista, parantavat kengän istuvuutta ja tarjoavat ylellisen juoksukokemuksen.

Arvostelut: Asics gel nimbus

4.58/5

Perustuu 52 arvosteluun